Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Czy zgadzasz się że to oszust ?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
100.00%
3 100.00%
Nie
0%
0 0%
Razem 3 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Oszust radziej-1313
Witam, do tej listy oszustów chciałbym zgłosic chomika radziej-1313 który zamówił u mnie menu
zrobiłem je a on napisał że myślał że będzie lepsze, ja napisałem ok to zrobię Ci zmiany ale przelej pkt a on ucichł, pisałem już parę razy ale brak rezultatu.
Menu zostało zrobione tak naprawdę jak pisał - Jak chciał.

Powód nr.2

Zauważcie że ma licznik Massive-X nie swój. Uważa że to jego licznik ale to nie prawda. Sprawdziłem to i to licznik Massive-X nawet jego blokady javascript mu nie pomogły.

Przed zrobieniem menu wpłacił 10 tys ale to za mało za takie menu.
[Obrazek: Sawi2000.gif]
  Odpowiedz
Faktycznie, co za oszust i naciągacz. Napisz mu że jak to jest jego licznik to niech zmieni jego kolor żeby to udowodnić

No ale sorry konto założone 19 maja tego roku i ma 100 osób online :) to już mógł wybrać kogoś innego. Założę się że nawet go nie stać na to żeby ci zapłacić pełną kwotę za zamówienie bo zarabia ze 400 punktów co 2-3 dni.
Zastanawiam sie czy dodać go do swojej listy oszustów, ale potrzebowałbym więcej szczegółów i jakieś screeny z zawarcia umowy.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Tak.
Niedługo wstawię ssy.
Twierdzi że jeśli mam brac takie sumy za menu to rezygnuje z moich usług.
Menu zrobione tak jak on chciał.
Dam Ssy tu nie długo i się dowiecie co mi pisał.
[Obrazek: Sawi2000.gif]
  Odpowiedz