Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Obrazek - wyzwanie
Witam :)

Potrzebuję obrazka do prezentacji multimedialnej, na temat problemy społeczno-ekonomiczne.

Obrazek ma się opierać na tego typu zwrotach: bezrobocie, głód, ubóstwo, choroby, brak lekarstw i szczepionek,wysoki przyrost naturalny(przeludnienie)
Połączenie kilu elementów obrazka w jeden.
Rozmiary nie większy niż: 640x250px

Chyba dobrze wytłumaczyłem ^^
  Odpowiedz
Na szybko... może się przyda:

[Obrazek: waz-1364918573.png]
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
[Obrazek: jawdrop.gif]
Kopara mi opadła ^^
Normalnie praca rewelacja, nic dodać nic ująć.
Dzięki wielkie ;]
  Odpowiedz
Muszę przyznać, że masz talent Nicholas. Mimo, że nie dla mnie,ale też mi się twoja praca podoba.
  Odpowiedz