Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Oceń mnie po Sygnaturze
Maniak komputerowy, gracz na maksa. Fan windowsa XP. Uwielbia odkrywanie nowych funkcji w systemach operacyjnych.
  Odpowiedz
Starający się zachować anonimowość i skrytość chłopak.
Po napisie sądzę, że przed nim długa droga do dorosłości (jakiś taki pokemoniasty ten tekst :diabel ).

Powyższe do RAZERA.

Wojtek:
TROLLU Ty :P
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
fan skuterów sądząc po obrazku i adrenaliny sądząc po tekście :P
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Uwielbia szpanować, że korzysta z Windowsa... a nawet dwóch :OO
Ogółem widać, że lubisz grzebać tu i ówdzie ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Honorowy dawca organów doskonały i ceniony grafik który jest bezpośredni i ma swoje zdania za to go lubię ;D Stary ja mam 14 lat! XD
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Twoja sygna w ogóle nie pasuje do Twojej osobowości. Stawia Cię w ciemnym, tajemniczym świetle, choć rzeczywistość jest zupełnie inna. Po prostu zbyt pogodny z Ciebie chłopak na Jokera ;)
  Odpowiedz
Uwielbia samorozwój umysłowy. Dla mnie to też wręcz sztuka. :)
  Odpowiedz
Jest dobry z informatyki^^
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Patrząc na ten avatar, To lubi chyba Anime :)
Stop pomagania!
  Odpowiedz
Michał, ty interesujesz się grafiką. :P

Michał napisał(a):Patrząc na ten avatar
W zabawie patrzymy na sygnaturę. :P
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz