Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Zastanów się do jakiego zwierzątka mógłbyś porównać użytkownika, który pisał przed Tobą. Każdy ma jakieś cechy charakteru, wyglądu lub zachowania, które można przypisać konkretnemu zwierzakowi. Jeden jest waleczny jak lew, drugi sprytny jak lis itd.
Swoją odpowiedź musisz uzasadnić! Posty bez uzasadnienia będą łamały regulamin wątku i będą usunięte.
Tak więc idę na pierwszy ogień, do jakiego zwierzątka mnie porównasz i dlaczego?
28.10.2013, 20:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.10.2013, 20:10 przez Gospodarz.)
Duży inteligenty lew, dobrze że ma cierpliwość do mnie Potrafi pomóc w każdej chwili, dlatego porównałem cie do lwa
Aż dostałem dreszczy od tego porównania
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.