Oceń mnie po avatarze
|
03.10.2012, 17:30
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
12.10.2012, 17:43
@ szybcior1998
Lubisz Assasin's Creed , a szczególnie Ezio ( pewnie wiesz o kogo chodzi) . Siedzący po uszy w grafice . ![]()
12.10.2012, 18:03
Hardkorowy, minimalistyczny, nie lubiący bawić się w ceregiele. Czasami uszczypliwy, wyniosły, ale zawsze posiadający własne zdanie. Nie lubi modelować stylów, wygląda i zachowuje się tak, jak sam uważa za słuszne.
Vilandra, hmm...
![]() Buhay napisał(a):Zwolenniczka wielkiej potęgi… Otwarty umysł, prawidłowe nastawienie, nieprzeciętny Intelekt i promieniująca dojrzałość emocjonalna kobiety. Oczy, w których odbija się blask pragnień i nadziei, choć schowane za tęczą złudzenia i urody, nie potrafią kłamać. Przedstawicielka stwierdzenia, że alkohol nie jest potrzebny aby świetnie się bawić… Choć w głowie często witają kosmate myśli, wciąż pozostająca aniołkiem, a wewnętrzne diablisko drzemiące w środku zarezerwowane tylko dla swojego wybrańca… Skazana na sukces i spełnienie życiowe… Pech nie ma szans Cóż mogę dodać? Pomyślmy... ![]() Dziewczyna, która wbrew pozorom pragnie łapać wiatr w skrzydła i podążać za magią chwili. Nie szuka w swoim życiu pantoflarza. Ma dość facetów, którzy byli na każde jej skinienie. Potrzebuje silnego mężczyzny, który będzie dla niej solidnym oparciem, na którym zawsze będzie mogła polegać. Mężczyzny z humorem, znającego swoją wartość, który nie będzie w jej życiu ani tyranem ani pantoflarzem, a po prostu partnerem, dzięki któremu będzie mogła realizować swoje marzenia i pasje. Problemy w swoim życiu traktuje jako wyzwania. Zawsze stawia czoło ciężkim sytuacjom i wie doskonale, że z każdej jest jakieś wyjście. Uwielbia zgłębiać tajniki umysłu i wykorzystywać je pozytywnie w swoim życiu. Stawia na samorozwój, gdyż zdaje sobie sprawę, że świat należy do ludzi oświeconych. Jest strasznie otwarta, kocha przygody i szalone podróże, podczas których musi mieć jednak miejsce do którego może wrócić, taką swoją oazę spokoju, własny dom, który zawsze będzie na nią czekał… Na pewno nie posiada przerośniętego ego, chociaż bardzo dobrze zna swoją wartość. Potrafi bronić swoich racji niczym lwica. Zawsze bierze pod uwagę to co mówią inni i nie jest ślepa na argumenty drugiej osoby. Jeżeli spytałbym ją, ilu ma przyjaciół, z pewnością podkreśliłaby, że ma tylko jednego albo dwoje takich prawdziwych, a reszta osób to po prostu dobrzy znajomi. Wielokrotnie zawiodła się na ludziach, dlatego teraz starannie dobiera wybrańców, którym powierza swoje tajemnice i problemy. Ceni szczerość i fakt, że może polegać na bliskich jej osobach w każdej chwili. Stawia sobie zawsze ambitne i twórcze cele, które małymi kroczkami prowadzi do skutku. Wie że małe zmiany tworzą wielkie rzeczy, dlatego doskonale planuje swoją przyszłość. Zazwyczaj żałuje bardziej, że czegoś nie zrobiła, niż tego, że coś jej w życiu nie wyszło ![]()
@ Buhay
Jesteś bardzo mądry i na pewno bardzo fajny. Pomagasz innym .
06.03.2013, 00:01
Prócz tego, że raden jest fanem assassin's creeda mogę dodać, że to chłopak który nie znosi się dostosowywać pod kogoś. Poważny i mógłbym rzec, że momentami cierpi na niedobór dobrego humoru
![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
18.04.2013, 02:29
Kolorowa kobieta! Eeee... Humory jak u baby w ciąży!
![]()
18.04.2013, 04:59
Zadziorny, trochę tajemniczy. Nigdy nie odsłania się całkiem i nie atakuje po omacku.
![]() |