Dzięki Buhay, za ten cały ''ranking'' i w ogóle, zastosuje się.
Oceniamy Użytkowników
|
02.08.2013, 13:54
Koniak, [img]link[/img]
Dzięki Buhay, za ten cały ''ranking'' i w ogóle, zastosuje się. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... (02.08.2013, 13:18)Koniak napisał(a): PS. Zrobiłem tak jak kazałeś z tym obrazkiem, ale coś się nie chce wyświetlać ;/Po http brakuje : ( dwukropka ) (http://img.liczniki.org/20130402/ad-1364...1364865639 )
Codziennie nowości filmowe, Seriale TV, Gry PC, Bajki i wiele innych
Wejdź do chomika
Powinna być teraz kolej Koniaka, zatem...
Użytkownik - Koniak Podpis: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nick - 7 - Dobry trunek, fajnie się kojarzy Avatar - 8 - Świetnie komponuje się z nickiem. Podpis - 6 - Niby obojętny, ale jednak na plus. Użytkownik - 8 - Na forum kojarzę Cię od niedawna, ale widzę, że nadajemy na podobnych falach. Lubie czytać Twoje wypowiedzi i często się z nimi zgadzam.
02.08.2013, 18:01
Buhay ja nie wkleję avatara bo z telefonu piszę sorry No ale do rzeczy:
Nick: 7/10 - Fajny ale jednak czegoś mi brakuje nie umiem określić czego Avatar: 9/10 - Naprawdę bardzo mi się podoba Podpis: 5/10 - Oceniane na podstawie tej co ostatnio miałeś Użytkownik: 9/10 - Lubię Cię bardzo, podobają mi się twoje rozwinięte i dbałe wypowiedzi.
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Razer
Podpis: Nick: 6/10 - Pomysłowy choć nie jest rewelacyjny. Avatar: 7/10 - w sumie niczego sobie. Podpis: 6,5/10 - Ładnie komponuje się z avater, mógł być lepszy ale nie jest zły. Użytkownik: 6,5/10 - Jesteś niczego sobie jak reszta Ciebie, zobaczymy co będzie dalej. Od teraz, oceniam na podstawie postu Buhaya który dużo wniósł do tematu, więc żalu nie miejcie jeśli kogoś oceniłem wyżej czy niżej, bo tak jak mówiłem od teraz oceniam na podstawie owego postu Buhaya "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
02.08.2013, 18:32
Heh chciałem Buhay'a ocenić ale
------------ Nie sztuką jest powiedzieć, sztuką jest zrobić, Donaldzie Tusku. Avatar: 6 - Fajnie wygląda, daje do przemyśleń Podpis: 7 - Mądre słowa , może bym wywalił tylko te "Donaldzie Tusku" Użytkownik: 7 - Trochę Cie kojarze ale myśle że jesteś w porządku...
Użytkownik: enrique97
Avatar: Podpis: Nick: 8 Ciekawy nick. Gdyby nie "97" byłaby dyszka Avatar: 10 Konkretna robota stary. Jeśli sam robiłeś to zasługujesz na uznanie. Podpis: 7 Cóż... wycinek z gry w formie animacji. Użytkownik: 8 Spoko koleżka z Ciebie. Nie szukasz napinek, coś tam sobie ciułasz w menu itd. Lubię też czytać Twoje wypowiedzi.
Nicholas
Nick - 8 Nawet fajny AVatar - 8 Wygląda całkiem dobrze Podpis - nie ma Użytkownik - 8 Wydajesz sie spoko i kumplujesz sie z panem Buhayem, wiec ja też cie lubie
adikus955
Nick: 5 Nie lubię cyfr w nickach Bez 955 prezentowałbyś się dużo lepiej. Avatar: 8 Opadnięta kopara. Zabawny awatar Podpis: don't have Użytkownik: 9 Słabo Cię znam ale wydajesz się być rozrywkowy. I tak trzymaj
Nicholas
Nick: 7,5/10 - No nie źle, fajny nick. Avatar: 8/10 - Bardzo dobrze podoba mi się ciemne tło i w ogóle. Użytkownik: 8/10 - Użytkownik jest very good, dobrze się czyta twoje wypowiedzi. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
|