Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Od czego zależna jest pozycja moich plików na google?
Witam mam pytanko. Administruje chomika : http://www.chomikuj.pl/cygan6969
Mam pytanie co jest odpowiedzialne za to ile ludzi znajdzie pliki z tego chomika przez wyszukiwarke np http://www.google.pl ? co mam w nim poprawić ? mam go 1 dzien juz 305 wyswietlen ale tylko 1200 punktow za pobrania. Korzystam z niego w celu zebrania dla siebie transferu ale cos nie idzie . Posiadam rowniez Chomik messenger do rozsylania reklamy w rozmowach. wysylam srednio 400 - 500 reklam dziennie . ?
  Odpowiedz
Może za słabo reklamujesz chomika? pozycja w Google zależy chyba od liczby wejść im więcej wejść tym wyższa pozycja w Google
  Odpowiedz
Zależy ile masz plików i jakiej jakości. Pliki które są rzadkością, a ty je będziesz miał= więcej wejść na twojego chomika. Reklamowanie też dobra sprawa bo podwyższa liczbę wyświetleń. Możesz też otagować pliki i to też podwyższy liczbę wyświetleń. Warto też umieszczać nowe pliki, których ludzi poszukują. Ogólnie parcie jest na filmy, muzykę i gry, jeśli zamieścisz też ciekawy opis to będzie również wpływało. Ja swojego czasu miałem Pagerank równy 5.
  Odpowiedz
Chomikuj mesanger to dobry program on ci doda ruchu
Wiesz google działa tak że im więcej masz linków(dobrej jakości) tym lepiej jesteś w wyszukiwarce.
Dodawaj popularne wstawki takie jak nowe filmy, gry itp za np darmowy transfer
Dodawaj wpisy i znajomych na nowych Chomikach im więcej tym lepeje
Szukaj list top chomikuj i dodaj się na nich jak masz zmienne ip to możesz podbija sobie głosy.
Reklama na jakiś forach o tematyce chomikuj, wpisy na blogach odnosnie filmów np że u ciebie można go pobrać itd.

Tego jest dużo tylko trzeba szukać i robić to z głową.
  Odpowiedz