Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Oddam 170GB, jeśli odgadniesz wynik
Ja nie wiem, ale patrząc na to
Cytat:121718789+F=WYNIK
a wynik ma być przecież charakterystyczny, więc strzelam:
123456789 :D

Odpowiedz
Wiedziałem, że nie warto podpowiadać. Zgadłeś skubańcu, ehh... No nic trudno, wieczorem podeślę Ci dane do konta, chociaż osobiście uważam, że nie zasłużyłeś. Podam też na czym polegało rozwiązanie i nie będzie już niestety zagadek, bo transfer przepadł wraz z tym strzałem. Szkoda, liczyłem, że ktoś trafi, komu przyda się transfer, a zgadnie dzięki sprytowi.
Ps:

To tylko moja sugestia, ale wydaje mi się, że Ty masz kilka kont chomikuj i dużo transferu, więc moja propozycja jest taka, abyś postawił konto na rzecz kolejnej zagadki. Decyzja Twoja.
  Odpowiedz
Haha
A jednak mam farta :D
Konta i tak nie chce, bo jak zauważyłeś sam też chciałem oddać swoje konto, więc
twoje konto niech zostanie twoje do następnej zagadki, a swoje konto oddam Kaiselijowi, który według mnie zasłużył :)

Odpowiedz
Kaiselin, to kobieta. Haha Leci rep za farta no i przekazanie konta dalej. Wieczorem dam rozwiązanie, a jutro nową zagadkę.
  Odpowiedz

Odpowiedz
  Odpowiedz
Chcieliście prostą zagadkę, więc oto jest. Odpowiedzią jest hasło, przez co rozumiem krótkie zdanie. Przepraszam za opóźnienie, ale zapomniałem na śmierć.

01001001001001010011

A=1, B=2, C=3, D=4... K=11... Z=26. => 1A-1-A-5-2-9-13-14-19-C-F-C

Na odpowiedzi czekam do 19 marca.
  Odpowiedz
(19.02.2015, 19:04)Swordancer napisał(a): 01001001001001010011

To na bank kod binarny :) a raczej język binarny :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Kolory na pewno hex ;)
Niedostępny
  Odpowiedz
Oj coś Wam to znowu kiepsko idzie...
  Odpowiedz