Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Oddam 170GB, jeśli odgadniesz wynik
Może jakas podpowiedź? Z jakiej dziedziny życia to jest hasło :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Żadnych podpowiedzi. To zagadka dla sprytnych.
  Odpowiedz
Coś próbowałem tę zagadkę ruszyć, ale nie wiem jak połączyć elementy w całość.
Widocznie jestem za mało sprytny i nie potrafię kombinować :P Jakieś liczby wychodzą, ale co dalej...
Jestem ciekaw rozwiązania, bo zagadka jest bardzo ciekawa.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Druga linijka to chyba system dwójkowy, 156858868. Ale co z tego jak nie ogarniam dwóch pozostałych (nie czytałem całego tematu, więc nie wiem, czy ktoś już to napisał).
  Odpowiedz
Haha Nie wierzę, że jeszcze nikt nie wpadł na rozwiązanie. Dobrze kombinujecie, ale musicie mieć nieco więcej sprytu i posiedzieć nad tym. Pierwsza to banał, druga też, trzecia nieco trudniejsza, ale też do rozwiązania. Wyjdzie krótkie zdanie, to nowa zagadka, wiec nikt jeszcze nie wpadł na ani jedną część odpowiedzi.
  Odpowiedz
Pierwsza zagadka to, sword anced?
Drugiej nie ogarniam.
W trzeciej wychodzą litery, z których trzeba zapewne ułożyć jakieś słowa.
Jeden A
A
A
E
B
I
M
N
S
C
F
C

Nie mam opcji edytuj post.
Swordancer*
  Odpowiedz
Dobra pierwszą część macie za sobą.
  Odpowiedz
Druga część zagadki to chyba norweskie słowo GIFD :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Nie Haha
  Odpowiedz
Termin minął, nikt nie był na tyle inteligentny, na ile Sword uważa za łatwe Haha

Odpowiedz