Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Odjechane Halloweenowe zdjęcie!
[Obrazek: plakat%20-%20konkurs%20zdj%C4%99cie.png]

Witajcie.
W związku ze zbliżającym się Halloween zachęcam Was do zrobienia odjechanego halloweenowego zdjęcia.
Pokażcie jak spędzaliście ostatni dzień października, jak się bawiliście i przede wszystkim - jak wyglądaliście! :)

Odjechani oszaleli! W puli PRAWIE PÓŁ MILIONA punktów do zgarnięcia! Podium wygrywa:
  • 1. miejsce 300 000 chomikowych punktów!
  • 2. miejsce 70 000 chomikowych punktów!
  • 3. miejsce 50 000 chomikowych punktów!

W tym temacie zamieszczajcie zdjęcia, ale ich nie komentujcie! (w tym celu powstanie osobny wątek wraz z ankietą, która pomoże wyłonić zwycięzce).
Informuję Was dwa tygodnie wcześniej abyście mieli czas na zastanowienie i przygotowanie odjechanych przebrań.

Ilość zdjęć jest dowolna! więc śmiało wrzucajcie :)
Zdjęcia konkursowe obejmują odjechany motyw Halloween z widocznym emblematem odjechani.com.pl, więc wszystko zależy od Twojej inwencji twórczej! Masz ogromne pole do popisu! Możesz zamieścić na przykład:

- Twoje mroczne zdjęcie z przyjaciółmi!
- Straszną fotkę swojego zwierzaka!
- Swoje przerażające i upiorne zdjęcie w przebraniu!
- Odjechany halloweenowy wystrój Twojego mieszkania!
- Inne złowieszcze zdjęcie, ujęcie, serie, panoramę itd

Możliwości jest multum! Sam wybierasz motyw! Zasada jest prosta - Ma być klimatycznie, czyli mrocznie, i z widocznym emblematem odjechani.com.pl!

W przypadku pytań zapraszam zainteresowanych poprzez kontakt Prywatnej Wiadomości czy GG, które mam podane w profilu (zawsze niewidoczny, więc śmiało pisać i przedstawiać się z nicka, jak tylko będę to chętnie odpowiem na wszystkie pytania).
Chętni do sponsorowania konkursu - mile widziani, cała pula zebranych punktów zostanie wykorzystana na nagrody dla zwycięzcy (lub zwycięzców, zależy od ilość, którą udałoby się zebrać).

Tak więc do roboty!
Have fun!
Pokażcie, że potraficie (a wiem ,że potraficie i bardzo liczę na Wasze zaangażowanie!).

Rozstrzygnięcie - między 2 a 3 listopada, więc macie duużo czasu! :)

Sponsorzy dodatkowi:
  Odpowiedz
[Obrazek: e1775f1664811.jpg]
  Odpowiedz
Nastawiałem się ,że w celu rozstrzygnięcia konkursu trzeba będzie założyć kolejny wątek z ankietą.
Myślałem ,że stali bywalcy wysilą się do zrobienia przebrania i wrzucenia zdjęcia na forum, które lubią i gdzie spędzają czas.
Zawiodłem się ogromnie na Was.
Jak trzeba się wysilić i zrobić coś co wymaga odejścia od komputera to zaangażowanie spada o 99%.
W związku z tym, rezygnuję z prowadzenia jakichkolwiek eventów okolicznościowych, konkursów, etc.
Tyle pracy ekipy aby to wszystko zorganizować, aż 300.000 pkt za pierwsze miejsce, wiecie ile to jest pracy?
Organizacja konkursu nie jest taka prosta jak mogłoby się wydawać, oczywiście jeśli chcemy aby ów miał 'ręce i nogi'.
A teraz co? Tyle pracy poszło 'psu w dupe'.

Ale wracając do samego konkursu.
Wstawione zostały dwie prace:
POLSKI_KUCYK: Brak widocznego emblematu odjechanych.
Gosiaczek: Na prośbę użytkowniczki usunąłem zdjęcie.

Tak więc obie prace nie mogą wziąć udziału w rozdaniu nagród.

Co administracja zrobi z tymi punktami? Nie wiem.
I powiem szczerze ,że mnie to nie interesuje.
Nie potrafię ukryć żalu do 'stałych bywalców', którzy nie pokusili się o udział gdyż byłem niemal pewien ,że akurat Oni wezmą udział.

Niemniej jednak, dziękuję bardzo Buhayowi , Lucyferowi i bloow'owi (?, nie wiem czy Twój nick się odmienia) za pomoc w sponsoringu oraz ekipie GrafArt, nie zapominając o ekipie odjechanych, która również zaangażowała się w ten konkurs i baaardzo pomogła w reklamie - dziękuję bardzo adminowi i Szymonowi

cya.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Cóż przykro mi, że zawiedliśmy Ciebie Hans i inne osoby zaangażowane w organizację konkursu, tym bardziej smuci to że zrażasz się do działań organizacyjnych, mam nadzieję, że mówią przez Ciebie emocję i że nie dotrzymasz słowa, a następnym razem pójdzie to lepiej. Przykro mi w dwójnasób, bo jak Wiesz, zamieściłem foty, niestety ze złego hostingu, o czym sam mnie informowałeś, później - cóż brak czasu i danie ***** tej przysłowiowej na całej linii. Przepraszam Stary.
  Odpowiedz