Tłumaczę o co dokładnie chodzi, więc:
Od dziś czyli 29 sierpnia użytkownicy mają czas do 2/3 Września aby się zgłosić, 16 użytkowników ma być tu do 3 września godziny 2:00 jeśli kilku zabraknie to nabór zostanie wznowiony na dzień, dwa w zależności ilu użytkowników brakuje, a gdy będzie tak że zgłosi się ponad 16 osób to wtedy użytkownicy z jak najmniejszą ilością postów zostaną wykluczeni z gry. Chodzi o to aby znaleźć tego jedynego użytkownika wśród Odjechanych tego forum, jeśli takowa osoba wygra to edycje no to do następnej nie może dołączyć a do zabawy mogą wejść wszyscy, nie ma różnicy ile się ma postów ale jeśli będzie nadmiar użytkowników to już to ma znaczenie.
Więc już wszystko wyjaśnione ma tu być 16 użytkowników, których później ja losuje i ustawiam w grypy a, b, c i d.
Użytkownicy z grupy A mają za zadanie oddać poszczególne punkty na swojego faworyta, niebezpieczeństwo czy też słabe ogniowo, wyjaśniam:
Powiedzmy że w grupie a jest:
Hania
Basia
Mariola
Arnold
Więc punkty oddajemy u mnie na PW, będą grał fair play! przysięgam! punty, oddajemy tak, dwa plusy i jeden minus, czyli można tak:
Hania (+2)
Arnold (-1)
a można i tak:
Arnold (-1)
Mariola (+1)
Basia (+1)
Jedna osoba zawsze ma być nie ruszona! rozumiem że w ten sposób nie zagłosujemy na siebie bo o to chodzi aby nie głosować na siebie, a jak znam życie to tak by było. Głosujemy pod względem sympatii, całokształtu
Więc tu już wszystko jest wiadomo, podkreślam użytkownicy z grupy mają za zadanie głosować na mnie na PW! wszyscy jeśli nie no to punkt zabieram, macie na to 15h, więc możecie korzystać, ale tylko tak jak opisałem to wyżej:
Ćwierćfinały, półfinały i finał.
Ćwierćfinały
1) 1A - 2B
2) 1B - 2A
3) 1C - 2D
4) 1D - 2C
Półfinały
5) Zwycięzca ćwierćfinału 1 - Zwycięzca ćwierćfinału 2
6) Zwycięzca ćwierćfinału 3 - Zwycięzca ćwierćfinału 4
Pojedynek o 3 miejsce
Przegrany półfinału 5 - Przegrany półfinału 6
Finał
Zwycięzca półfinału 5 - Zwycięzca półfinału 6
W fazie pucharowej w przypadku remisu będzie dogrywka, w której głos zabierze prowadzący.
Prowadzący tylko wtedy ma prawo do głosu!
A jeśli chodzi o rozgrywki w ćwierćfinale, półfinale czy finale to będę jeszcze wyjaśniał później, zatem zapraszam!
Ale pamiętajcie nie można głosować na samego siebie!