Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Odjechany chomik
i .. ja się zgłaszam :)
Zapraszam - dla każdego mam coś ciekawego , a wszyscy odwiedzajacy są u mnie bardzo mile widzianymi :)

[Obrazek: 1logogosialimad.jpg]
Do końca konkursu zostało tylko 7 dni!
Krótkie podsumowanie dotychczasowych osiągnięć:

adam-as
131 poleconych

CenterPL
20 poleconych

mabud73
8 poleconych

gosialima
6 poleconych

Obsługa forum nie jest brana pod uwagę w tym konkursie.
Przez te 7 dni można jeszcze dużo zrobić.

Pamiętajcie - wygrywa pierwsze 5 miejsc!

Zaraz za Wami są

david2505
4 poleconych

adam18
3 poleconych

tominek3
3 poleconych

chomiczka-25
1 polecony
Jeżeli się nie mylę to użytkownik "adam" nie zgłosił udziału w konkursie
ja też się zgłaszam :)
(02.03.2011, 00:13)david2505 napisał(a): Jeżeli się nie mylę to użytkownik "adam" nie zgłosił udziału w konkursie

Administracja forum w jak najszybszym czasie przeprowadzi aktualizacje uczestników biorących udział w konkursie.
(02.03.2011, 00:13)david2505 napisał(a): Jeżeli się nie mylę to użytkownik "adam" nie zgłosił udziału w konkursie

Pierwsza "strona" konkursu:

Cytat:Chomik adam-as zgłasza swoje uczestnictwo

To chodziło o innego Adama został usunięty z listy i zastąpiła go Gosialima.
Jutro zakończenie konkursu :) Pozdrowienia dla wszystkich uczestników :) Jednakże nie tak do końca. Akcja reklamowania Odjechanych będzie kontynuowana po 8 marca we wznowionym konkursie Odjechna akcja promocyjna na chomikuj.pl

Zapraszam serdecznie.
Kiedy wyniki konkursu ????
Przyłączam się do pytania bo już jest 10 marca :D

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości