Taylor-Rick, spójrz! Jaki piękny grzyb na wschodnim niebie!
Odjechany, ostatni odcinek "Mody na Sukces"?
|
19.02.2011, 16:47
Opiszcie swoją odjechaną propozycję na zakończenie sławnego "serialowego tasiemca"
:idea: Moim zdaniem, ten serial może zakończyć tylko konflikt nuklearny
Taylor-Rick, spójrz! Jaki piękny grzyb na wschodnim niebie! Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
19.02.2011, 17:10
Gdzieś na necie wyczytałem że mają już nakręconych ponad 50 000 odcinków tego serialu i nadal kręcą nowe co gorsza w Polsce wyemitowali coś koło 6 000 odcinków Czyli nawet ja mając 25 lat się nie doczekam ostatniego odcinka a oni pewnie nadal będą go kręcić
04.09.2011, 22:26
ja oglądałem 2 odcinki i padłem .... jak moźna nakręcic tyle odcinków wole obejrzeć niania lub must be the music
a moda na sukces moim zdaniem zakończy się smiercią wszystkich
05.09.2011, 02:10
Nie oglądałem żadnego odcinka i chyba dobrze zrobiłem. Z rodzimych seriali oglądam tylko wiadomości sportowe, nie pamiętam ile już było odcinków ale sporo i również kręcą dalej. Ale coś wam powiem, domyślam się jak to może się zakończyć, producenci dostaną nagrodę Nobla za najdłuższy serial świata i zaczną kręcić "Moda na sukces 2" ewentualnie "Moda na sukces nowe pokolenia". Jezu to się może nigdy nie skończyć.
|