Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Odjechany, ostatni odcinek "Mody na Sukces"?
Video 
Opiszcie swoją odjechaną propozycję na zakończenie sławnego "serialowego tasiemca" :D

:idea: Moim zdaniem, ten serial może zakończyć tylko konflikt nuklearny :D

Taylor-Rick, spójrz! Jaki piękny grzyb na wschodnim niebie!

Odpowiedz
Gdzieś na necie wyczytałem że mają już nakręconych ponad 50 000 odcinków tego serialu i nadal kręcą nowe :D co gorsza w Polsce wyemitowali coś koło 6 000 odcinków Czyli nawet ja mając 25 lat się nie doczekam ostatniego odcinka a oni pewnie nadal będą go kręcić :D
  Odpowiedz
ja oglądałem 2 odcinki i padłem .... jak moźna nakręcic tyle odcinków wole obejrzeć niania lub must be the music
a moda na sukces moim zdaniem zakończy się smiercią wszystkich :)
  Odpowiedz
Nie oglądałem żadnego odcinka i chyba dobrze zrobiłem. Z rodzimych seriali oglądam tylko wiadomości sportowe, nie pamiętam ile już było odcinków ale sporo i również kręcą dalej. Ale coś wam powiem, domyślam się jak to może się zakończyć, producenci dostaną nagrodę Nobla za najdłuższy serial świata i zaczną kręcić "Moda na sukces 2" ewentualnie "Moda na sukces nowe pokolenia". Jezu to się może nigdy nie skończyć.
  Odpowiedz