Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Odpoczynek czy praca na wakacjach ?
Już za niedługo zaczną się wymarzone wakacje, gdzie niektórzy będą wypoczywać na łonie natury, balować, bzykać i pić do białego rana, są Tacy co będą pracować do nocy takim ludziom współczujemy.:D :D
A wy jakie macie plany na odpoczynek?

[Obrazek: 8ltbecd.jpg][Obrazek: PhGVc4s.jpg]
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Raczej nie będę nigdzie wyjeżdżał, a jeśli już to na tydzień, góra dwa tygodnie. Będę robił prawie wszystko co robię poza wakacjami.
  Odpowiedz
(23.04.2017, 18:18)amb00 napisał(a): Raczej nie będę nigdzie wyjeżdżał, a jeśli już to na tydzień, góra dwa tygodnie. Będę robił prawie wszystko co robię poza wakacjami.

A mógłbyś bardziej sprecyzować swoją wypowiedź? 
Chodzi mi o miejsce itp..
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Ja w wakacje będę dalej mieszkał w akademiku i pracował. Oczywiście nauka do tego. No i jak będzie okazja to też pewnie dużo czasu spędzi się z piwkiem nad rzeką albo w parku.
  Odpowiedz
Ja pracuję niezależnie od pory roku, no ale wyjazdu raczej sobie nie odmówię. :)
  Odpowiedz
Ja pewnie w czerwcu i lipcu gdzieś będę wyjeżdżał, a sierpień to praca po 16h :P
Czyli w sumie wszystkiego po trochu.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz