Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Odróżniające się wiadomości Administracji od wiadomości zwykłych użytkowników
Tak sobie myślę, że w dobie oszustów podszywających się pod administrację chomika powinni oni poprawić swoją rozpoznawalność w wiadomościach na PW. Wystarczyłby jakiś szczegół w wiadomościach, którego zwykły user nie mógłby wstawić i sprawa załatwiona.

Z tym pomysłem zwracam się do administracji chomika. Jeżeli coś odpiszą to na pewno to opublikuję.
  Odpowiedz
Rozsądny człowiek nigdy się nie nabierze na jakieś pseudo wiadomości od niby administracji.
Jeśli znamy nazwę chomika Administracji chomikuj to już powinniśmy wiedzieć, że wszelkie inne nazwy to FAKE.
Zresztą od kiedy Administracja prosi o wejście w jakieś linki czy podanie hasła, jeśli jednym kliknięciem mogą nas pozbawić konta...

Ale pod pomysłem i tak się podpisuję:)
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Wystarczy spojrzeć. Wiadomość od administracji nie da się zablokować jako nadawcy. Ale również jestem za taką propozycją,nie każdy jest wzrokowcem.
  Odpowiedz