Chciałbym miec możliwość odsłuchania mp3 lub wav na moim chomiku.
Jak to zrobic (krok po kroku)
Z gory dzięki.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Odtwarzanie mp3 na chomiku
|
10.04.2014, 12:11
Jak w temacie
Chciałbym miec możliwość odsłuchania mp3 lub wav na moim chomiku. Jak to zrobic (krok po kroku) Z gory dzięki. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
10.04.2014, 12:23
Eee... Nie bardzo rozumiem, przecież wgrywając pliki mp3 na chomiku, można je odtworzyć bezpośrednio z folderu.
10.04.2014, 12:57
Postaram się wytłumaczyć krok po kroku. Jeśli wgrywasz plik mp3 na chomika, to przechodzisz do tego folderu na chomiku, i tam masz taką opcję "Odtwórz plik" (Taki mały niebieski znaczek play) I możesz z łatwością ten plik odsłuchać.
Autor pewnie miał na myśli, to że po dodaniu własnej muzyki nie ma możliwości odsłuchania utworu. Jeżeli tak faktycznie jest, to poczekaj z kilka godzin i zobacz czy się pojawi możliwość odsłuchania.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
10.04.2014, 17:29
Oczywiście macie racje,ze mp3 mozna odsluchac...nie sprawdzilem i zawracam glowe,za co serdecznie przepraszam....zasugerowalem sie wgranym plikiem wav,ktorego nie moglem odsluchac,a moze macie na wav jakis patent.
Dzieki za odpowiedzi
14.04.2014, 11:16
Nie tylko mp3 można odsłuchiwać, ale również inne popularnie formaty.
Nie wiem jak ma się to do wav, lecz wydaje mi się że nie powinno być problemu. Być może plik jest uszkodzony, bądź po prostu serwery chomikuj nawalają i nie wyświetlają podglądu pliku. Takie rzeczy często mają miejsce z np. filmami, podgląd filmu jest dostępny od kilku minut, do nawet kilkunastu godzin. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
|