Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Odzyskanie treści
Witam serdecznie.
Mam pytanie. Miałem bardzo wazny plik txt. I teraz bym go potrzebował, znalazłem go i okazuję sie że nie ma tego co powinno być. Pewnie dawno temu była zmieniona jego treść. Teraz pytanie jest takie, czy mógłbym odzyskać to co kiedyś było przed zapisaniem ?
[Obrazek: d9e214ecbd024.gif]
  Odpowiedz
Spróbuj programem: Undelete 360

Do pobrania tu: http://www.dobreprogramy.pl/Undelete-360...22077.html
Tam gdzie pisze: Pobierz program to niżej sobie ustaw wersje portatable bo nie będziesz musiał instalować programu :)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
W tym problem że ja mam ten plik, tylko chce zeby przywrocił tekst z xx miesiecy temu.
[Obrazek: d9e214ecbd024.gif]
  Odpowiedz
To jest raczej niewykonalne. Chyba, że ostał się jakiś plik tmp, co jest raczej wątpliwe.
  Odpowiedz
skyance napisał(a):W tym problem że ja mam ten plik, tylko chce zeby przywrocił tekst z xx miesiecy temu.
Ale spróbuj powinien odzyskać jeżeli tekst był zapisany i usunięty :)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości