Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Oferty mobilnego internetu.
Polecacie jakieś konkretne abonamenty internetu mobilnego?
Przeglądam póki co oferty Play, ale nic szczególnego nie widzę, z resztą sama konsultantka w salonie
powiedziała bez ogródek, że jest lipa... hah piszę całkiem poważnie.

Może więc znacie jakieś ciekawe oferty innych operatorów.
Ja zainteresowałem się ofertą na 18 miesięcy za 49,99 zł bez urządzenia 4G LTE bez limitu transferu.
Hmmm no właśnie jest małe "ale" - mam jakiś router mobilny, którego używam, ale nie obsługuje LTE.
  Odpowiedz
(31.07.2015, 15:07)Baron napisał(a): mam jakiś router mobilny, którego używam, ale nie obsługuje LTE.
Jeżeli nie obsługuje LTE, a wystarcza ci korzystanie z wolniejszego łącza, to router LTE nie jest konieczny. Koszt takiego routera przekracza chyba 300zł, więc nie jest to mały koszt. Jeżeli potrzebujesz szybkiego internetu możesz się zainteresować ofertami "wypożyczenia" takowego routera LTE za miesięczną opłatą ok. 10-15zł w sieci, w której internet będziesz miał.

Odpowiedz
(31.07.2015, 15:27)Robotox napisał(a): możesz się zainteresować ofertami "wypożyczenia" takowego routera LTE za miesięczną opłatą ok. 10-15zł w sieci, w której internet będziesz miał.
No właśnie o to chodzi, że nie chcę dopłacać tych 20 złotych czy więcej nawet.
Chciałbym ograniczyć rachunki więc zaczynam od tego... Pewnie zostanę na starym urządzeniu.
Niestety z tego co widzę to Play ma atrakcyjne warunki, ale w porównaniu do przeszłości to jest coraz drożej i
bez specjalnych rewelacji.
  Odpowiedz
A szukasz oferty z rozmowami, czy głównie chodzi o sam internet?

Odpowiedz
Może watro pomyśleć o Aero? Prędkością nie powala, ale jest za darmo.
  Odpowiedz