Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Opinie o Chomik-Senderze i CMPro - porównanie
A ja się właśnie tłumaczę przed administracją , że nie miałem Cmpro ;/
bo miałem , ale nie chce co 2 wpisy przepisywac captcha.
Może mi się ich uda przekonać. Dzisiaj piszę do autora CMpro o zwrot pkt.
1 Dzień używania programu , i już blokada chr na 2 wpisy ... a zapewniał , że nie mam się czego obawiać , może zły dział , ale nie wiedziałem gdzie
  Odpowiedz
gelmenn napisał(a):1 Dzień używania programu , i już blokada chr na 2 wpisy ... a zapewniał , że nie mam się czego obawiać

Autor sendera też mnie zapewniał że nie ma się czego obawiać i mówił prawdę, używam programu praktycznie cały czas od 4 miesięcy i nie mam żadnych "bonusów" od chomikuj ani tym podobnych.
Robiłem też przed zakupem rozpoznanie wśród chomików które używają programu sendera i wszyscy (którzy przyznali że mają ten program) potwierdzili że nie mam się czego obawiać.
Rozpoznanie robiłem właśnie dlatego, że słowa jedynie autora programu to za mało bo wiadome że autor by się nie przyznał do tego że można dostać jakieś "bonusy" od chomikuj za jego program ale teraz już wiem że mówił prawdę.
  Odpowiedz
Może to i prawda, ale CMPro też kiedyś nie miał ograniczenia. I co? Płacić następne punkty za coś co może jutro przestanie być użyteczne? Wolę tradycyjne rozsyłanie przeglądarką. A CMPro to od czasu do czasu jako dopełnienie. A dodatkowo reklama u innych w chomikowych rozmowach i czasem strefie VIP.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
A do tematu. Ciekawa sprawa. Właśnie odpaliłem CMPro i znowu muszę wpisywać captcha co 5 chomików. Wróciło do normy, oby na długo.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Noto ładnie... sorka za offtop ;)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Ja rozsyłam reklamy bez bota :) . Z drugiej strony szkoda kasy albo pkt na bota
  Odpowiedz
Ale punkty mogą się zwrócić po jakimś czasie i na pewno się zwrócą.

Więcej reklam=więcej odwiedzających Cię ludzi=więcej pobrań=więcej codziennych pkt z pobrań plików.
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Chomik Sender - cud, miód i w ogóle fajna zabawka - reklamy rozsyłają się szybko, captcha wyskakuje na środku ekranu więc trudno przegapić, jak będę miał troszkę kasy to podepnę pod CaptchaTradera. Ilość odwiedzin skoczyła, a pobrania zobaczę w perspektywie. Żadnych nieprzyjemnych bonusów od chomikuj nie dostałem.
  Odpowiedz