Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Opole - jakie restauracje i hotele polecacie?
Witajcie, z tego co widziałem jest kilku odjechanych z Opola.
Mam do was kilka pytań, jaki hotel mogli byście mi polecić?
Co mogę ciekawego zrobić w opolu z chłopakiem? - uprzedzam pytania, tak jestem homo.
Jakieś smaczne restauracje w których mnie nie otrują?
Cokolwiek?
  Odpowiedz
Haha Ja Ci mogę jedynie polecić restaurację Starka (jeśli Cię stać), jest klimatyczna i nie ma na co narzekać, jedzenie też bardzo dobre, albo Szara Willa, ale to nie są z tych tanich. W Opolskich hotelach nigdy nie byłem, więc w tej kwestii też nie poradzę.

EDIT: Aha jak się przejdziesz w centrum w okolicach galerii Solaris, czy dworca PKP, to na bank znajdziesz coś stosownego, zależy czego oczekujesz. Ja tam rzadko jadam w restauracjach, wolę bary mleczne, taniej, szybciej , po studencku :D
  Odpowiedz
Wiem, ze odkopuje ale innym może sie przydać.
W Opolu zostałem w hotelu Desilva premium. Bardzo fajny, oceniam go jedynie po łożku, pokoju i recepcji bo innych wygód typu sala fitness czy siłownia nie miałem okazji zaznać. Po prostu z braku czasu. Wolałem go spędzić w inny sposób ;)
Jeśli chodzi o restauracje starka, to może i maja ładnie - ale drugi raz sie nie wybiorę. Zamówiłem łososia w sosie z krewetek.
Kocham łososia, kocham krewetki - a danie za około 40zlotych było niezjadliwe.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości