Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Oprogramowanie SE c902.
Siemka.
Mam pewne pytanie.
Jak wgrać softa do Sony Ericssona c902?
Aczkolwiek nie jestem pewien, czy tu aktualizacja oprogramowania nawet nie wystarczy.
Może mi ktoś wytłumaczyć, co by było potrzebne do wgrania nowego softa LUB aktualizacji oprogramowania? Chodzi mi, jakie programy, pliki, itd. Wytłumaczcie mi też jak wykonać oba sposoby. Jeżeli można to wszystko po kroku. Może powiem, co się z telefonem dzieje. Po prostu, włącza się. Wyskakuje napis z logiem Sony Ericsson, a potem pojawia się czarny ekran i telefon się ciągle resetuje. Pomoże mi ktoś? Będę bardzo wdzięczny. :)
  Odpowiedz
Nie wiem czy ktoś się tu aż tak zna, aczkolwiek mogę się mylić ;)
Szukaj pomocy na forach o SE. znalazłem taki filmik: http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/ja...-w-se-c902
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz