I pojawiła się u mnie taka myśl, że to może być coś ciekawego, lub dostępnego tylko dla kolorowych (przez co jeszcze bardziej ciekawego)
Może mi ktoś wyjaśnić cóż to jest o czy tego się używa?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Osobisty notatkik- czym to się je
|
10.11.2013, 22:25
Może trochę głupie pytanie, ale zastanawiam się co to jest i do czego służy ,,osobisty notatnik", który znalazłam w profilu (kolumna po prawej, ostatnia pozycja). Kiedy na to klikam wyświetla się - nic. Wielkie białe nic .
I pojawiła się u mnie taka myśl, że to może być coś ciekawego, lub dostępnego tylko dla kolorowych (przez co jeszcze bardziej ciekawego) Może mi ktoś wyjaśnić cóż to jest o czy tego się używa?
Staram się pisać poprawnie
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Osobisty notatnik jest dostępny dla każdego użytkownika (za wyjątkiem zbanowanych ). Możesz zapisywać w nim swoje informacje (w postaci tekstu), itp. związane z forum bądź czymś innym. Wgląd masz tylko ty, dlatego nazwany jest osobistym notatnikiem. Informacje zapisujesz po przez naciśnięcie przycisku: Aktualizuj
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
11.11.2013, 23:59
Wygląda na to, że nie działa. Pod chrome po kliknięciu notatnika pojawia się pusta strona. Błąd... Raczej o to chodziło naszej koleżance.
12.11.2013, 08:17
Poruszałem tą kwestię w wątku gdzie można było zgłaszać błędy ze stylem ciemnym.
W stylu jasnym nie ma tego notatnika, a w stylu ciemnym jest, ale nie działa ;]
12.11.2013, 10:16
Właśnie o to mi chodziło- że jest pusta strona i nic się tam nie da zrobić. Już myślałam że ja czegoś znowu nie widzę...
Staram się pisać poprawnie
12.11.2013, 14:00
Czesto czegoś nie widzisz, choć jest?
Mówiąc poważnie, błąd jest też na ciemnym stylu pod chrome.
12.11.2013, 17:55
U mnie na jasnym stylu działa prawidłowo na Operze i FF.
Na stylu ciemnym wcale nie pokazuje mi się notatnik zarówno na Operze jak i FF. Problem rozwiązany. Notatnik pojawia się po wejściu w Panel użytkownika na samym dole, zarówno na jasnym i ciemnym stylu. Nie dodatkowego przycisku przenoszącego do notatnika, który był wcześniej.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
14.12.2013, 20:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.12.2013, 20:12 przez Nieśmiertelny.)
U mnie działa
Oczywiście tym sposobem co powiedział Diablo Życie nie ma ścieżek na skróty.
|