Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ostatnio oglądane filmy
Gummo ciężki, dający do myślenia paradokument o nastolatkach niemogących odnaleźć się w swojej rzeczywistości. Film nazwany na cześć jednego z braci Marx. :)
  Odpowiedz
Igrzyska śmierci - W pierścieniu ognia - Film oglądałem w sześciu kawałkach, bo nudny. Nie wiem co było głupsze, świat ukazany w filmie, czy relacje bohaterów, oraz te pseudo miłosne dylematy. Szlag mnie trafiał jak oglądałem te ładne buźki które udawały, że walczą o "coś". Nie wiem, czy dobór aktorów był taki beznadziejny, czy po prostu reżyser kazał im się zachowywać jak półgłówki. Pierwszej części nie nazwałbym dobrym filmem, jak na mój gust oczywiście, ale druga część, to katastrofa.
  Odpowiedz
Mi pierwsza część w miarę się podobała, ale drugiej nie widziałam, chyba musze to zrobić.
Wczoraj widziałam Oko z Jessica Albą, słabe niestety
  Odpowiedz
Homefront - nawet dobry thriller.
Thor: Mroczny Świat - nie spodziewałam się wiele, wyszła komedia, ale nie było źle.
  Odpowiedz
Jestem Bogiem (nie mylić z Jesteś Bogiem). Widziałem go już kiedyś, fenomenalna produkcja.
  Odpowiedz
Notting Hill z Hugh Grant'em - piękny film :)

A oprócz tego... CSI:NY - pierwszy sezon skończyłam, teraz biorę się za drugi. Haha
Free Your Mind!
  Odpowiedz
Pretty Woman! :D

(walkin' down the street..)
  Odpowiedz
Aż wstyd się przyznać ale... Kac Wawa. Po prostu chciałem sam ocenić tą jakże interesującą, oryginalną produkcję.
Film mnie nie zaskoczył był taki jaki myślałem że będzie.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
47 Roninów. Film mi się podobał, owinęli historię tych wielkich samurajów w elementy fantasy i wyszło świetnie. Naprawdę fajny film na spokojny wieczór. Polecam! :)
  Odpowiedz
"The Paradise"! Szkoda, że zostały nakręcone tylko dwa ośmioodcinkowe sezony. Piękna historia, piękne stroje, wspaniali aktorzy... Cudo! :)
Free Your Mind!
  Odpowiedz