Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Oszukane punkty.
Witam.
Wczoraj zorganizowałem free transfer na 40gb + free dla forumowiczy.
Z samego transferu 40gb uzbierały mi się pobrania na 14 550pkt (nie liczę tu pobrań bez free i pobrań forumowiczów), a dzisiaj po spojrzeniu w historię co widzę?
Punkty za pliki, które zostały pobrane z Twojego chomika 17 kwietnia, 04:39 +2474
Normalnie szlag człowieka trafia.
Napisałem do chomikuj z prośbą o wyjaśnienie tej sprawy i pluję sobie w brodę, że skasowałem folder, w którym były pliki za free...
Uważajcie na ich machlojki... Niedługo organizowanie free będzie nieopłacalne.
  Odpowiedz
Ja również wczoraj oragnizowałem Free w wielkości dokładnie 29 gb i otrzymałem punktów +14240 ( nie przeliczałem czy jest to ok ) w moim przypadku punkty dostałem.
  Odpowiedz
To system chomikuj musiał się rąbnąć poczekajmy co i odpiszą
  Odpowiedz
Chomikuj nabrało wody w usta i z żadnego maila nie odpisują.
  Odpowiedz
Znając życie, tak pewnie pozostanie dopóki się nie przypomnisz.
  Odpowiedz
Witam serdecznie,

przepraszamy za zaistniałą sytuację, jednocześnie informuję, iż dokonaliśmy zwrotu
14325 punktów.

W razie dalszych pytań pozostaję do dyspozycji.

Taką wiadomość dostałem dzisiaj. Trochę im to zajęło, ale swoje odzyskałem :D
  Odpowiedz