Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Dostęp do folderu na hasło za punkty (pliki inne niż sugerował tytuł folderu)
Otrzymałem dostęp do folderu na hasło za przelew punktów. Niestety okazało się że w folderze zatytułowanym "a" były pliki "b" a nie tak jak się spodziewałem "a". Czy mam w ogóle po co pisać do administracji o zwrot punktów ? W korespondencji z użytkownikiem nie było mowy o zawartości, poprosiłem o hasło do folderu on zaproponował punkty w zamian za hasło.
  Odpowiedz
Być może to zwykła pomyłka... Czasami tak się zdarza ;) Napisz do niego i wyjaśnij to z nim. Logiczne, że jeśli prosisz o udostępnienie folderu o nazwie takiej, a nie innej, to oczekujesz w nim materiałów zgodnych z "okładką". Myślę, że to niefortunny przypadek, który udostępniający powinien uregulować. Pisanie do administracji nie ma sensu, bo możesz sobie jedynie zaszkodzić. Jeśli sprzedawca jest "uczciwy", powinien zwrócić Ci za transfer jeśli zdążyłeś pobrać już jakiś inny materiał pod nazwą oczekiwanego produktu. Kwestia dogadania się ;)
  Odpowiedz
Buhay dobrze gada. Administracja i tak Ci nic nie da, bo to Ty brałeś to na swoją odpowiedzialność. :)

Odpowiedz
Dzięki panowie, sumka niewielka a z chomikiem mam nadzieję że się dogadam jak będzie online.
  Odpowiedz
a co to za folder tak z ciekawości?
  Odpowiedz
Pewnie jakieś niskobudżetowe, niezależne Bawarskie kino erotyczne, a'la "Przygody małej Helgi" ^^ A tak serio, to myślę, że jeśli kolega chciałby nam się pochwalić, to już dawno by to zrobił, więc dajmy mu spokój ;)
  Odpowiedz