Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Witam
Pewien chomik miał materiały które bardzo mnie interesowały i zaproponowałem mu że jeśli mi da dostęp do tego folderu to mogę zaproponował trochę pkt. Zgodził się więc przelałem mu pkt dostałem dostęp do folderu ale okazało się że jest tam kompletnie co innego niż bym się spodziewał... Jest w ogóle szansa na odzyskanie pkt ?
Pliki były objęte prawami autorskimi więc pewnie ciężko będzie pisać do administracji ?
Z tego co opisujesz, nikt Ci nie gwarantował co jest w tym folderze.
Sam chciałeś uzyskać tam dostęp nie upewniwszy się co zawiera.
Straciłeś punkty, nikt Ci ich nie zwróci.
Musisz być bardziej uważny.
Nie wydaje mi się też, że ten user Cię oszukał, bo sama nazwa folderu nie jest oszustwem.
Mogę mieć na chomiku filmy ze swoimi rybkami, a folder nazwać "Nowości filmowe 2012"
i nikt nie może mi zarzucić tu oszustwa, ponieważ to indywidualna sprawa usera.
Rozumiem ale nawet kategoria podfolderu mówica co innego a sam folder zawierał kompletnie co innego
No trudno, będę uważniejszy, jak chomik będzie chciał zarobić to nie problem będzie dla niego zrobić screena z zawartością.
11.12.2012, 15:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.12.2012, 15:59 przez Blachu82.)
Ja kiedyś odzyskałem punkty za plik fake. Spróbuj.
Ja kłóciłem się z administracją z ciekawości, czy można od nich coś odzyskać. Chodziło o film rmvb o rozmiarze 380MB. Po trzech mailach dostałem logi z konta i prośbę o wskazanie tamtego downloadu. Tamten dostał blokadę konta a ja odzyskałem 380MB ale tylko transfer.
Odpisali mi, że chomikuj nie działa jako sklep więc umowa kupna/sprzedaży tutaj nie obowiązuje. Żadne transakcje między użytkownikami nie są objęte kwestiami prawnymi chomikuj, więc robimy to na własną odpowiedzialność.
Przynajmniej tak to zrozumiałem, bo wiadomość przypomina bardziej bełkot niż rzeczowe wyjaśnienia.