Zapowiada Się ładne Ps Vita .
wiecej o PS Vita
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
PS Vita
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
09.06.2012, 12:56
No masz racje ładnie sie zapowiadało. Wszystko spoko tylko ta cena. Sony PS Vita na allegro w wersji only WIFI kosztuje 1000zł za taką kwotę można kupić dosyć dobry tablet.
30.06.2012, 22:44
Jak na razie myślę że z zakupem PS Vita warto się wstrzymać.
Nie ma aż tylu gier wykorzystujących w 100% potencjał konsoli i jak na razie przybywanie nowych tytułów odbywa się mozolnie. Na dodatek ta cena, miałem przyjemność bawić się tą konsolą przez 2 dni i powiem szczerze - jakoś wykonania pozostawia wiele do życzenia. Konsola potrafi "chrupać" przy mocniejszym przyciśnięciu co przy tej cenie jest niedopuszczalne. To tak jakby iPhone 4S trzeszczał - niedopuszczalne. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
26.09.2012, 11:11
Jestem posiadaczem tej konsoli od ~2 miesięcy. Nie doznałem 'trzeszczenia' tak jak piszesz wyżej.
Konsola raz mi upadła z wysokości metra i mam delikatną ryskę na głównym ekranie. Strasznie nie podoba mi się kopiowanie plików na jak i z konsoli prez 'menadżera'.. to jakaś porażka.. Ustawienia i aktualizacja konsoli poprzez wifi - świetna sprawa, można ustawić każdy drobny szczegół pod siebie. Zdjęcia, filmy, muzyka, no wiadomo.. przeglądanie wg daty, nazwy itd. Dość fajny odtwarzacz muzyczny. W 'PS Store' (markecie) znajduję się dużo demówek, dodatkowo można kupić kod i ściągnąć grę na PS Vita, PSP a nawet klasyki z PS One. Za te ostatnie musimy zapłacić 15-25zł. Jak za gry na konsole, które została wydana w 1995 to nie wiem czy cena jest odpowiednia. W markecie dodatkowo znajdziemy darmowe aplikacje takie jak Youtube, Skype czy też Facebook. Youtube - fajnie działa, odtwarza też w HD, można lajkować, odtwarzać ulubiony itd, niestety wyszukiwarka jest do ***** i wyszukuje inne filmy niż normalna z komputera. Skype - bardzo fajna aplikacja.. można ustawić wszystko i fajnie widać kogoś jak i mnie (przez przednia jak i tylną kamerę). Facebook - genialny. Można sterować przednim jak i tylnim dotykiem, wrzucać zdjęcia, komentować... no cudo, praktycznie niczym się nie różni niż te z kompa. Kwestia gier - gra się spoko, jednak jedna gra mi się zacina.. nie wiem czego to wina, inne nie. W media expercie za normalną grę trzeba zapłacić ok. 140zł, cena tragiczna jak za kartę, pudełko i intrukcje... Dobrze, że są strony gdzie grami można się wymieniać czy też kupować po dużo niższych cenach. Słuchawki oczywiście do PS Vita od Sony kosztują 90zł.. Drobne wykonanie, kabelki takie... eh, dziadostwo. Jedna słuchawka od nowości trzeszczy, może to tylko w moich.. Zobaczymy co powiedzą jak oddam do reklamacji, druga natomiast odtwarza perfekcyjnie. Głośniki w konsoli pozostawiają wiele do życzenia, no ale coż... nie można mieć wszystkiego. Na samym końcu kwestia przeglądarki... na tej klawiaturce tragicznie się piszę, nie ma flasha, ale gg chodzi po kilku minutach kombinowania, ale nie opłaca się wchodzić na nie, bo po prostu pisanie to tragedia. Wyszukiwarka, zakładki, karty.. To co powinna mieć wyszukiwarka a na koniec zdjęcie
01.11.2012, 15:45
Ja się wstrzymam z kupnem PS Vita ponieważ póki co nie ma wiele gier na tą konsolę i w dodatku jaka cena.
01.11.2012, 15:54
Akurat jeśli o gry chodzi - jest ich już cała masa, a jeszcze więcej w planach,
jedyne z czym mogę się zgodzić to cena - 200 zł za kartę pamięci? Troszkę przesada. Sam wstrzymałem się z kupnem konsoli gdyż jest mi ona po prostu niepotrzebna. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
|