Lloret de Mar
Jest w posiadaniu rosyjskich biznesmenów
Zamek w Lloret de Mar
Zamek Sant Joan
lloret de mar
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Pamiętniki z wakacji...
|
ufortyfikowany, prywatny zamek z 1929 r
Lloret de Mar Jest w posiadaniu rosyjskich biznesmenów Zamek w Lloret de Mar Zamek Sant Joan lloret de mar Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
24.09.2012, 22:24
era9889 napisał(a):Zamek Sant Joan Gratulujemy! To jest prawidłowa odpowiedź! ![]() Uwaga: dane do przelewu punktów proszę wysłać na PW.
![]() Bądźcie punktualnie o 22:00! ![]()
24.09.2012, 22:24
Zamek - Sant Joan
Miasto - Lloret de Mar Jestem jak Bóg, a Bóg jest jak ja. Jestem tak wielki jak Bóg, a on jest tak mały jak ja. Nie jest nade mną, a ja nie jestem pod nim.
- Max Cady (Przylądek strachu)
24.09.2012, 22:32
era9889 napisał(a):Zamek Sant Joan Punkty zostały przelane.
24.09.2012, 22:48
Gratulacje dla zwycięzcy!
![]() Powiedz, jak na to wpadłeś? Ja bym w życiu nie zgadła, chociaż dam sobie głowę uciąć, że miałam kiedyś prawdziwe puzzle z tym zamkiem. ![]()
25.09.2012, 06:55
Dziękuje
![]() Wpisałem w google Lloret de mar i mi wyskoczyło kilka wyników ![]() Wszedłem w wikipedie i patrzyłem zabytki, znalazłem ten zamek wiedziałem, który to lecz nie znałem nazwy, i dalej w google szukałem nazwy i wkońcu znalazłem ![]()
25.09.2012, 21:59
Zaczynamy!
Zagadka nr 2
Pamiętaj: aby Twoja odpowiedź została zaliczona, musisz odpowiedzieć na wszystkie postawione wyżej pytania. ![]()
25.09.2012, 22:01
Grecja
Partenon
25.09.2012, 22:01
Akropol - grecja
|