Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Parada oszustów
Patrzę jak 3 łosie gnoją człowieka. Co to za reputacja skoro można ją kupić albo umówić się na ilość posiadanych punktów. To nie dopuszczalne na tak szanowanym forum. Za coś takiego powinien być ban lub chociaż ostrzeżenie. Proszę administrację o ukrócenie handlu i zachowania gówniarzy.

[Obrazek: zmowa_w_reputach_odjechani-1342548195.jpg]

[Obrazek: zmowa_w_reputach_odjechani_2-1342548195.jpg]

[Obrazek: zmowa_w_reputach_odjechani_3-1342548195.jpg]

http://img.liczniki.org/20120717/zmowa_w...548195.jpg
Nie no tylko pogratulować pomysłowości. Cała piątka powinna wylecieć w podskokach za takie zachowanie.
No i na każdym kroku muszą byc kombinacje. Owszem jest to nieuczciwe, bo nie wiadomo czy ten uzytkownik dostal reputacje za pomoc innym(czyli jest warty uwagi i zaufania), czy z kims nawzajemn sobie daje(czyli osoba ktora kreci moze i ciebie oszukac).
nie bronię ich ale powiem wam tak szczerze zachowujecie się wszyscy tak jak by nie było ważniejszych rzeczy na świecie
Właśnie to jest nasza sprawa a nie twoja mufas .
Dalszej rozmowy nie łaska było wkleić ??
Lepiej kogoś wkopać, wywalić bo jest lepszy od drugiego ...
było napisane że jak zacznie sensownie pisać zostaną usunięte i dostanie nawet dodatnie reputacje, a po 2 ten kto napisał ten post tez musiał dać -rep bo wszyscy co byli dali :P a była tylko ta paczka, więc albo ktoś z tych założył 2 konto i próbuje się nas pozbyć, albo go " słoneczko przygrzało "
więc na przyszłość radze wkleić ci całą rozmowę nie urywek :P
A niby co ma dalszy ciąg rozmowy do tego? Umawiacie się żeby kogoś zgnoić i tyle bo wam się nie podoba.

Nie to jest sprawa wszystkich. To że dogadujesz się z łosiami na czacie bo oni ci zdejmą minusa to myślisz ze coś zmieni? Tak mogą załatwić każdego usera na tym forum i co fajnie będzie?
Mam nadzieję ze admini coś z tym zrobią bo uważam takie kombinacje za wielce nieuczciwe. Mam nadzieję ze nie zostanie to zamiecione pod dywan.
Lucyfer napisał(a):Lepiej kogoś wkopać, wywalić bo jest lepszy od drugiego ...
Ale to właśnie wy zrobiliście :) Lepiej zrobić sobie paczkę i gnoić ludzi, sprzedać reputa, opchnąć podziękowanie za posta. Rączka rączkę myje. Pogratulować tylko.
Nie wiem co mam o tym myśleć, najlepiej jak by admin to sprawdził. Jeżeli to prawda to stwierdzam że to całkiem dziecinne zachowanie nawet z zamysłem robienia czegoś takiego. Czy aż tak bardzo ważne są te punkty reputacji?
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

(17.07.2012, 21:20)mufasa napisał(a): A niby co ma dalszy ciąg rozmowy do tego? Umawiacie się żeby kogoś zgnoić i tyle bo wam się nie podoba.

Hahah dużo ma, trzeba było go też dać, a nie co najgorsze wstawiłeś ...
i jakoś dziwne ze dzisiaj się zarejestrowałeś na forum :P
nie chcesz pokazać prawdziwego swojego oblicza, bo na cb też by się coś znalazło ;]
takich ludzi jak ty za dużo na tym świecie ...
Kozak w necie , frajer w świecie...
Może być i ban i co mi z bana haha przecież to tylko wirtual, będę się przejmował :P

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości