Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Parada oszustów
Mufas tak cwaniakujesz , że aż mi ciebie żal :D
Wyzywasz obcą osobę od frajerów a sam się tak zachowujesz. Mufasa napisał gówniarz i miał w 100% rację. Nawet teraz widziałem jak się dogadujecie żeby usunąć te reputy minusowe. Bo co głupio wam czy jak?
Teraz raden widzę tez dołączył do paczki bo dostałeś 2 reputy w 2 min. Niezłe tempo. Przecież to jakaś żenada że nie liczy się forum tylko jakiś punkcik, czy podziękowanie. Totalna dziecinada. Wam to chyba do piaskownicy trzeba wrócić.
Witam pewnie każdy by pomyślał tak jak naiwny mufasa (który zarejestrował się tu tylko po to aby nasz oczerniać), że chcieliśmy radenowi__ dać negatywą reputację.

Wszyscy jesteście w błędzie to był tylko ustawiony przez nas wszystkich żart, o którym wiedział też raden__, z którym pisałem na gg. Chcieliśmy tylko zobaczyć jak zareaguje i czy w ogóle ktoś zareaguje na to, lecz nie było żadnych pytań o profil użytkownika.

Wyszło jak wyszło nie spodziewaliśmy się, że tak to wyjdzie.
Jesteśmy w takim wieku, że różne głupie pomysły przychodzą do głowy i tak jest z resztą młodzieży w młodzieńczym wieku.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
(17.07.2012, 21:33)tornado napisał(a): Wyzywasz obcą osobę od frajerów a sam się tak zachowujesz. Mufasa napisał gówniarz i miał w 100% rację. Nawet teraz widziałem jak się dogadujecie żeby usunąć te reputy minusowe. Bo co głupio wam czy jak?
Teraz raden widzę tez dołączył do paczki bo dostałeś 2 reputy w 2 min. Niezłe tempo. Przecież to jakaś żenada że nie liczy się forum tylko jakiś punkcik, czy podziękowanie. Totalna dziecinada. Wam to chyba do piaskownicy trzeba wrócić.

Może trochę kultury, bo nie jesteś u siebie ...
jak chcesz to idź się pobaw bo ja wyrosłem z zabaw
Swoją drogą... Ciekawa waluta ;)

Każdy kij ma dwa końce, tak jak kłamstwo jest prawdą z innego punktu widzenia...

Temat podlega dyskusji zamieszanych w tę aferę z administracją. Nie róbcie średniowiecza i nie rzucajcie kamieniami, znając jedynie część "prawdy". Od rozwiązywania tego typu problemów są czerwoni.
(17.07.2012, 21:36)Buhaj991 napisał(a): Temat podlega dyskusji zamieszanych w tę aferę z administracją. Nie róbcie średniowiecza i nie rzucajcie kamieniami, znając jedynie część "prawdy". Od tego są czerwoni.
No a szkoda że czat nie zapisuje danych tylko je czyści, bo tak było by wszystko jasne...
Sprawę wyjaśniłem nie ma co spekulować.
Temat do zamknięcia
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Diablo09 napisał(a):Wszyscy jesteście w błędzie to był tylko ustawiony przez nas wszystkich żart, o którym wiedział też raden__,
Dobry żart.
Ej damy mu -1 za spam?
Nie bo odda.

Gdyby wiedział to by nie oddał. Przestańcie kłamać w żywe oczy. Nabroiliście i teraz trzeba ponieść karę.
Haha. Ja się zastanawiam czemu nie dałeś więcej.? M.in. Które osoby w tedy siedziały na czacie? Hmmm... Czasu nie było?
[Obrazek: Polsat_Film.jpg]
!!!!! Zapraszam. Wszystkie filmy są posegregowane !!!!!
tornado napisał(a):Dobry żart.
Ej damy mu -1 za spam?
Nie bo odda.
Eh znowu tłumaczyć jak dziecią, które czytać ze zrozumieniem nie potrafią. Pisaliśmy tak bo sami nie byliśmy na czacie. Podczas rozmowy na czacie pisałem także na gg z radenem, który wiedział, że spłataliśmy mu figla. Za co nie powiem.

Temat do zamknięcia.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości