Parada oszustów
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
17.07.2012, 21:33
Wyzywasz obcą osobę od frajerów a sam się tak zachowujesz. Mufasa napisał gówniarz i miał w 100% rację. Nawet teraz widziałem jak się dogadujecie żeby usunąć te reputy minusowe. Bo co głupio wam czy jak?
Teraz raden widzę tez dołączył do paczki bo dostałeś 2 reputy w 2 min. Niezłe tempo. Przecież to jakaś żenada że nie liczy się forum tylko jakiś punkcik, czy podziękowanie. Totalna dziecinada. Wam to chyba do piaskownicy trzeba wrócić.
17.07.2012, 21:34
Witam pewnie każdy by pomyślał tak jak naiwny mufasa (który zarejestrował się tu tylko po to aby nasz oczerniać), że chcieliśmy radenowi__ dać negatywą reputację.
Wszyscy jesteście w błędzie to był tylko ustawiony przez nas wszystkich żart, o którym wiedział też raden__, z którym pisałem na gg. Chcieliśmy tylko zobaczyć jak zareaguje i czy w ogóle ktoś zareaguje na to, lecz nie było żadnych pytań o profil użytkownika. Wyszło jak wyszło nie spodziewaliśmy się, że tak to wyjdzie. Jesteśmy w takim wieku, że różne głupie pomysły przychodzą do głowy i tak jest z resztą młodzieży w młodzieńczym wieku.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
17.07.2012, 21:35
(17.07.2012, 21:33)tornado napisał(a): Wyzywasz obcą osobę od frajerów a sam się tak zachowujesz. Mufasa napisał gówniarz i miał w 100% rację. Nawet teraz widziałem jak się dogadujecie żeby usunąć te reputy minusowe. Bo co głupio wam czy jak? Może trochę kultury, bo nie jesteś u siebie ... jak chcesz to idź się pobaw bo ja wyrosłem z zabaw
Swoją drogą... Ciekawa waluta
Każdy kij ma dwa końce, tak jak kłamstwo jest prawdą z innego punktu widzenia... Temat podlega dyskusji zamieszanych w tę aferę z administracją. Nie róbcie średniowiecza i nie rzucajcie kamieniami, znając jedynie część "prawdy". Od rozwiązywania tego typu problemów są czerwoni.
17.07.2012, 21:38
17.07.2012, 21:38
Sprawę wyjaśniłem nie ma co spekulować.
Temat do zamknięcia
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
17.07.2012, 21:43
Diablo09 napisał(a):Wszyscy jesteście w błędzie to był tylko ustawiony przez nas wszystkich żart, o którym wiedział też raden__,Dobry żart. Ej damy mu -1 za spam? Nie bo odda. Gdyby wiedział to by nie oddał. Przestańcie kłamać w żywe oczy. Nabroiliście i teraz trzeba ponieść karę.
17.07.2012, 21:49
Haha. Ja się zastanawiam czemu nie dałeś więcej.? M.in. Które osoby w tedy siedziały na czacie? Hmmm... Czasu nie było?
17.07.2012, 21:51
tornado napisał(a):Dobry żart.Eh znowu tłumaczyć jak dziecią, które czytać ze zrozumieniem nie potrafią. Pisaliśmy tak bo sami nie byliśmy na czacie. Podczas rozmowy na czacie pisałem także na gg z radenem, który wiedział, że spłataliśmy mu figla. Za co nie powiem. Temat do zamknięcia.
Strona z tapetami na pulpit - polecam |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości