Parametry licznika
|
18.06.2012, 16:15
Witam mam pytanie jak to możliwe że http://chomikuj.pl/azazelanqel2000 ma u siebie licznik użytkownika http://chomikuj.pl/azazelangel2000 i niego działa tak licznik jak u prawdziwego właściciela ?
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
18.06.2012, 16:57
Skopiowany od orginalnego właściciela
W google chrome najeżdżasz myszką na licznik i : PPM>>Zbadaj Element>> Copy as html
ps. wszystko się da tak samo skopiować
19.06.2012, 17:35
daw13 napisał(a):W google chrome najeżdżasz myszką na licznik i : PPM>>Zbadaj Element>> Copy as html Gratulacje teraz każdy kto nie wiedział a przeczyta ten wątek będzie kopiował czyjeś strefyv vip, dodatki na chomiku oraz liczniki. A potem będziecie narzekać ,że roi się od oszustów na chomikuj, jak wystarczy się zapytać "jak mogę najszybciej i najpewniej skopiować największego chomika aby każdy myślał, że pobiera od niego" a już odpowiadacie. Wystarczyło odpowiedzieć, że się da a nie tłumaczyć jak i nie twierdzę, że bezebunden akurat będzie teraz kopiował czyjeś dane natomiast każdy inny anonim będzie to robił Od razu odpowiem na pytanie "przecież każdy wie jak to skopiować" Oj nie każdy to wie i lepiej dla nas aby tak pozostało.
22.08.2012, 12:33
Odpowiedź w temacie trochę była może nie przemyślana ale i tak jak ktoś by chciał to by się dowiedział jak wyciągnąć strefy vip liczniki itd
![]() A co do skopiowania strefy vip z folderu to zachomikuje ktoś folder i też ma naszą strefę vip. Można zastosować blokadę np odczytu kodu źródłowego ale to nic nie da bo można obejść blokadę bardzo prosto ![]()
22.08.2012, 13:11
Damianoslawp napisał(a):A co do skopiowania strefy vip z folderu to zachomikuje ktoś folder i też ma naszą strefę vip. Można zastosować blokadę np odczytu kodu źródłowego ale to nic nie da bo można obejść blokadę bardzo prosto Usmiech.Taka blokada nic nie da w przypadku opisów w folderach. Takowa blokada działa w opisie głównym chomika/menu. Lecz takie zabezpieczenie jest proste do "obejścia".
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
22.08.2012, 13:30
Na chomiku wszystko można skopiować i podanie jak to zrobić nic nie zmieni,dopóki nie zmieni się nastawienie ludzi do cudzej pracy
![]() ![]()
22.08.2012, 13:37
Mój przykład ktoś ukradł mi licznik i go reklamował w Chomikowych Rozmowach, aż wczoraj wszedłem na chomika i 120 osób online patrzyłem z nie dowierzaniem . okazało się ten licznik mi ukradł chomik-android i jak się reklamował moim licznikiem to naliczało mi odwiedzin do licznika głównego .
22.08.2012, 15:08
Ja już widziałem różne przekręty dotyczące liczników . Kilka razy widziałem licznik któregoś z czołówki chomików wklejony do opisu innego chomika jako zwykły obrazek jpg . Kiedyś też napisał do mnie chomik oferując miejsce w swojej strefie vip . Licznik wyglądał imponująco , na liczniku wyświetlało ponad 100 online . Z tym że chomik był założony jakieś cztery dni temu , a odwiedzin ogółem miał prawie 3 mln
![]() ![]() ![]() |