Photoscape pomoc
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
07.12.2012, 10:14
W jakim sensie zmieniające się obrazki? Chcesz zrobić ruchomego gifa? Jeśli tak bardziej polecam Ci
program GIMP, poszukaj w dziale tutoriale poradnika dotyczące animacji gif. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
07.12.2012, 10:59
Hmmm może ty nie wiesz jak Gifa zrobisz w photoscape!
1.Odpal Photoscape 2.Kliknij AniGif 3.Dodajemy obrazki na miejsce zaznaczone czerwoną linią(Przeciągamy je na na pole" 4.Klikamy zapisz,Poczym wybieramy miejsce do naszego pliku lub zapisujemy go w docelowym ! A oto efekt: Ps.Ja używam Photoscape portable
07.12.2012, 21:26
(07.12.2012, 10:59)Michał napisał(a): Hmmm może ty nie wiesz jak Gifa zrobisz w photoscape! Nie po prostu PhotoScape moim skromnym zdaniem, jest chaotyczne i wygodniej a przede wszystkim szybciej wykonasz gifa w GIMP'ie. No ale jeśli wszystko wytłumaczyłeś wszystko, za mini poradnik leci plusik reputacji. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
|