Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Szybka pomoc z animacją /photoshop
Hej.
Zrobiłem sobie animowaną reklamę na chomika, ale sęk w tym że nie mogę jej zapisać jako animacji.
Wyskakuje błąd typu - nieoczekiwany problem Adobe.
Chodzi mi o to by ktoś zapisał tę pracę w formacie gif, ja podeślę na PW gotowy plik psd z już ustawionymi parametrami w osi czasu.
Wystarczy plik otworzyć, a następnie Zapisać dla internetu.
Jeśli chodzi o wersję PS to myślę, że potrzebny jest conajmniej cs5 extended, chyba ta wersja jako pierwsza obsługuje oś czasu video.
Na pewno też cs6 extended i cc.
Mój komputer jest ,,trochę'' słaby chyba na takie animacje. Nie potrafi wygenerować pliku.
Plik psd wysyłam na PW. Ktoś pomoże? 
Ustawienia standardowe:
Gif, kolory 256, powtarzanie - na zawsze, konwersja na sRGB, bez przeplotu i przeźroczystości.
Reszta opcji typu adaptacyjna, restrykcyjna, to nie wiem bo wyskakuje błąd o zbyt małej ilości pamięci.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Mi możesz podesłać zobaczę co da się zrobić.

Ok zrobiłem wysłałem ci na PW.
[Obrazek: 9865w3456_wnxxreq.png]
  Odpowiedz