Piękne Rosyjskie Piosenki
|
13.10.2013, 23:32
Kocham, po prostu kocham. Te głosy, te emocje, te melodie, słowa... To wszystko sprawia, że są niesamowite piękne i smutne, pełne energii i melancholijne, wywołujące uśmiech i łzy... *_*
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
13.10.2013, 23:43
Też lubię rosyjskie piosenki, przy okazji zapoznam się z jakimś słowem, te kobiety mają delikatny głos, w ogóle jak wszyscy Rosjanie, moim zdaniem.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
14.10.2013, 00:10
Pierwszy utwór znam i bardzo lubię, ale ten kolejny nie wpadł mi w ucho.
Też coś mam I może nie do końca rosyjska, ale w wykonaniu TATU piosenka po angielsku.
A to już chyba wszyscy znają
14.10.2013, 02:27
Jakoś nigdy mnie nie kręciły rosyjskie brzmienia. Chyba przez to, że nie lubię rosyjskiego akcentu
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
14.10.2013, 07:52
Ja jakoś też nie słucham rosyjskich melodi. Jedyna pisoenka jaką znam to Kanikuły .
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Ja jeszcze znalazłam to. Przyznam szczerzę, że poszłabym z wielką przyjemnością na występ chóru Aleksandrowa Ich wykonania łapią za serce, są pełne uczucia. Po prostu przepiękne
A to ktoś zna?? Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
Ja także jestem słabo przekonana do tego języka, tej muzyki. Jedyną piosenką, która mi się spodobała to "Za toboy". Wrzucam dwie wersje
Free Your Mind!
14.10.2013, 11:29
Olka bardzo ciekawa piosenka ale wole w oryginale
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
14.10.2013, 12:11
Nicholas, Cassius, może dlatego nie wpadły Wam w uchu Rosyjskie piosenki ponieważ nie mieliście styczności z tym językiem.
|