Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pierwsza miłość
Są na forum fani tego serialu?
Oglądam go prawie od początku - koleżanka mnie wciągnęła i tak po dziś dzień :)
Podoba mi się,bo można się pośmiać. Chociaż szkoda,że Patryka już nie ma - z nim było najwięcej śmiesznych sytuacji.
  Odpowiedz
Ja zacząłem oglądać od chyba 400+. I do teraz oglądam. :)
Szkoda Patryka ale Artur też ładnie świruje. :P
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Oglądałem kilka odcinków - nie podoba mi się.
  Odpowiedz
Oglądam w miarę regularnie od około 3 lat. Moim skromnym zdaniem da to się oglądać. Mam pewne zastrzeżenia do niektórych postaci, niestety nie ja piszę scenariusz do tego serialu.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Ja oglądam od pierwszego odcinka:D

W pierwszym było chyba to jak Marysia znalazła psa Wafla przywiązanego do drzewa w lesie.
To mój jedyny i ulubiony serial który oglądam:)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Ja oglądam od drugiego :D i powiem że mnie wciągnęło :P
  Odpowiedz
W końcu mogłam się zalogować :)

Co do niektórych postaci również mam zastrzeżenia,ale cóż my na to wpływu nie mamy... a szkoda,bo jak czasem scenarzyści poczytaliby komentarze widzów,to może trochę zmieniliby scenariusz i zrobili w obsadzie trochę porządku ;)
  Odpowiedz
Leszek napisał(a):Mam pewne zastrzeżenia do niektórych postaci,
Jodynka napisał(a):Co do niektórych postaci również mam zastrzeżenia

Do których konkretnie i dlaczego jeśli mogę zapytać?
  Odpowiedz
Ja oglądam ten serial od samego początku i muszę się przyznać że już mi się zaczyna nudzić.
  Odpowiedz
uwielbiam :) już mnie wkurza ten Hubert heh aby w końcu Marysia była z Szymonem, ale ona niekiedy też mnie już wkurza, ale co zrobić uzależnienie
  Odpowiedz