Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pies zaczepno - obronny
Przedstawiam Wam moją sunię [Obrazek: 4-1346255278.jpg] [Obrazek: 5-1346255278.jpg]

Moja żonka znalazła ją jakieś dwa miesiące temu , w krzakach przy drodze , przywiązaną na sznurku do drzewa . W prawie trzydziestostopniowym upale ! Marnie z nią było , ale szybko odzyskała siły . Żona nazwała ją Bunia , co wcale mi się nie spodobało , ale stwierdziła że to ona ją przyniosła , więc to jej pies i ona go nazwie . Wobec tego ja zacząłem na nią mówić Niemoja i teraz bardziej reaguje na "Niemoja" . Może też niezbyt ładnie , ale za to oryginalnie :D
Niech Was nie zwiedzie jej słodki wygląd , gdyż jest to typowy pies zaczepno - obronny . Z grubsza polega to na tym , że kiedy gdzieś wychodzi zaczepia inne psy , potem ucieka mi na ręce , a ja się muszę bronić .
Jednak potrafi pokazać trochę agresji [Obrazek: 1-1346255278.jpg]
Pozowanie do zdjęć nie jest jej ulubionym zajęciem bo trudno namówić ją do bezruchu [Obrazek: 2-1346255278.jpg]

Dzisiaj jednak wytłumaczyłem jej że to do Odjechanych , więc zrobiła kilka min specjalnie dla Was
[Obrazek: 6-1346255278.jpg] [Obrazek: 3-1346255278.jpg]
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
He fajny pies :D ja mam same duże :)
  Odpowiedz
Śliczności! Nie wyobrażam sobie, jak można przywiązać zwierzę gdzieś do drzewa i zostawić, trzeba być idiotą bez serca. Psinka miała dużo szczęścia, że trafiła na dobrych ludzi jak Wy. Oby Wam się ładnie chowała. :)
Powiedz żonie, że Niemoja to ładniejsze imię niż Bunia. :P
  Odpowiedz
Jakie piękne maleństwo Ok Moją Balbinkę mi przypomina (Balbinka to imię psa i nie śmiać mi się tu proszę

Z tym, że mój pies jest bardziej zaczepny niż obronny. Szczekać to ona potrafi i to nawet dosyć głośno, ale jak przychodzi co do czego, to ucieka z podkulonym ogonem. W wolnych chwilach, czyli praktycznie zawsze - mój pies ma dwie pasje. Pierwszą jest kopanie dziur w ziemi i chowanie się w nich a drugą gryzienie gumowych przedmiotów. Widok swoich przegryzionych japonek, albo dziurawego węża ogrodowego - bezcenny.

Mój pies nadawałby się do obrony obiektów handlowych - rabuś zostałby obezwładniony własnym śmiechem albo zalizany na śmierć...
  Odpowiedz
Ależ słodka przypomina mi moje 2 psy które straciłem:placz . Najgorsze , że te małe psiaczki gryzą mnie w kostki :D , ale tak to słodki pies
  Odpowiedz
Fajniutka ta suczka. :) Bardzo dobrze, że ją przygarnąłeś. Pokazałeś, że masz dobre serce. Ja również bym tak postąpił. ;)
  Odpowiedz
fajniutki piesek:) pozdrowionka
  Odpowiedz
Bardzo fajny pies, ja mam owczarka.
  Odpowiedz
Jak chcecie to ja wam wrzucę mojego pieska :) mam owczarka. :D

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Słodki pies! Uwielbiam zwierzaki, a w szczególności psy. Niestety jak widać ludzie są strasznie podli.
  Odpowiedz