Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Piotr Szumlas i Jakub Zaborski Zwycięscy Must Be The Music 5!
No i mamy już zwycięzców V edycji,
Są nimi:Piotr Szumlas i Jakub Zaborski

[Obrazek: 525362_479556198783939_1566732167_n-1368412312.jpg]

Czy wygrana była słuszna? Na kogo stawialiście, ja osobiście nie miałem jakiejś osoby wybranej na która stawiałem, myślałem nad owymi zwycięzcami, katedrą i Ego Trip, Gratuluje do zwycięscy !
  Odpowiedz
Faworyta nie miałem, ale moim zdaniem byli lepsi od nich w tej edycji. Muszę powiedzieć, że znudził mi się już ten program.
  Odpowiedz