Pisarzy na nowym serwisie
|
14.09.2013, 10:25
Prawda, dobrze Sebastian mówi... Sam go próbowałem dogonić, a konkurs odwołany W tedy to chyba kubki byli ;D
Stop pomagania!
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
14.09.2013, 12:58
(14.09.2013, 10:08)B0hazard napisał(a): Nie polecam serwisu. Sam zwracałeś uwagę że pojawia się dużo spamu z powodu konkursu. Aktywność była niewielka wiec nie było sensu ciągnąć w tej formie tego konkursu. Pierwszy konkurs był udany i rozdaliśmy wtedy pendrive Toshiby 16GB więc nie mówcie że teraz będzie cokolwiek odwołane.
A Ty myślisz że jak zapłacisz kilku osobą to aktywność wzrośnie?
Chomikuj i jego społeczność już upada. Ludzie wrzucali pliki i dalej będą wrzucać ale tracą już zainteresowanie reklamami, menu i innymi pierdołami. Serwis nie ma racji bytu bro - chcesz zrobić coś na podobiznę zapytaj kom ale nie masz z nimi szans :-). Uderz w inną kategorie. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
14.09.2013, 13:30
Nie myślę tak, ale jakoś trzeba nagrodzić użytkowników za pisanie i aktywność, nieprawdaż?
A sugerujesz jakąś inną kategorię?
14.09.2013, 14:35
Ja bym zrobił to bardziej w stylu jakiś poradników... Ogółem wielo tematyczne takie coś, Co byli by kategorie Filmy, gry, zabawy, chomikuj.pl
Co powiesz na to ??
Stop pomagania!
14.09.2013, 15:49
Michał to już jest wielotematyczne, zobacz sobie jakie są kategorie.
Chomikuj Gry Film Muzyka Rozrywka Można pisać o wszystkim nie tylko o chomikuj. ps. liczę na zgarniecie nagrody
14.09.2013, 16:53
(14.09.2013, 13:30)muzyk33 napisał(a): Nie myślę tak, ale jakoś trzeba nagrodzić użytkowników za pisanie i aktywność, nieprawdaż? Po tym ostatnim konkursie - wątpię w to. Nie chodzi mi o to czy wygrałem kubek ja czy ktoś inny ale konkurs to konkurs. Jeśli się go ogłasza to ciągnie do końca. Ty ogłosiłeś konkurs, parę ludzi się nim zainteresowało, statystyki podrosły a w ostatni dzień stwierdziłeś że to spam. Myślisz że jak "zatrudnisz" parę osób do pisania to spam zniknie? Będzie identyczny. Tyle ode mnie i życzę powodzenia z taką polityką. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
15.09.2013, 17:00
Też brałem udział w tym konkursie, ale zrezygnowałem. Bo tak naprawdę wszystkie tematy wyczerpały się dla tych kategorii, więc bez sensu jest pisanie treści, które i tak się już powtarzały. No i zakończenie konkursu w taki sposób, raczej ci zaszkodziło, a nie pomogło. Również zgadzam się z tym wszystkim co napisał B0hazard. Życzę powodzenia w rozwinięciu serwisu.
|