Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pisz posty, Wygrywaj Nagrody!
PISZ POSTY, WYGRYWAJ NAGRODY!

Witam wszystkich i zapraszam do wzięcia udziału w moim małym i prostym konkursie. Polega on na
napisaniu min. 30 wartościowych postów.

CO MUSISZ ZROBIĆ ABY WZIĄŚĆ UDZIAŁ W KONKURSIE I WYGRAĆ NAGRODY?

1. Napisz w poście poniżej, że zgłaszasz się do konkursu.
2. Poczekaj do środy 14.08.2013 12:00 (tego dnia rozpocznie się konkurs).
3. Do Niedzieli 25.08.2013 godz. 20:00 można pisać posty.
4.Od 25.08.2013 do 30.08.2013 w ankiecie będzie można głosować na naszych użytkowników biorących udział w konkursie.
5. Głosujemy dokładniej na osoby które według nas napisały najlepsze posty
6. Aby konkurs się odbył musi być min. 4 chętne osoby.

Do wygrania 25gb transferu do wykorzystania na portalu Chomikuj.pl!

W razie pytań proszę pisać na PW aby uniknąć spamowania tego wątku który ma służyć jedynie konkursowi.

Dziękuję i jeszcze raz zachęcam do udziału w konkursie osoby całkiem nowe na forum oraz stałych bywalców

Wątek zakładany ponownie z powodu przypadkowego usunięcia. Użytkowników którzy zgłosili się bardzo przepraszam z utrudnienia i proszę o ponowne zgłoszenie się poprzez napisanie posta ;)
ehhh.... Zgłosze się :) i już przygotuje materiały :)
Mam nadzieje ,że jeszcze ktoś się zgłosi ;)
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
No ja też :)
Zapraszam do zapisywania się. Pozostało niewiele ponad dobę :).
Zapraszam Gorąco!
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Konkurs zostaje zakończony dzisiaj z powodu zbyt małego zainteresowania i chętnych. Nie ukrywam rozczarowania, ponieważ myślałem, że nie będzie jedynie 2 chętnych.
Mimo to bardzo im dziękuję. Naprawdę nie wiem czy nagrody były nieakrakcyjne (100.000 chomikowych punktów w postaci transferu) czy brak rozreklamowanie lub coś innego. Może jeszcze kiedyś odbędzie się 2 edycja konkursu. Narazie bardzo proszę moderatorów lub administratorów o zamknięcie wątku. Jeśli jesteś za drugą edycją konkursu kliknij "podziękuj" pod tym postem :).

Pozdrawiam, organizator konkursu Razer
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię