Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Kto zasłużył na zwycięstwo? Którego użytkownika posty są wartościowe?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
GiBSON
6.67%
1 6.67%
HuczuHucz
13.33%
2 13.33%
Demanufacture
13.33%
2 13.33%
Haker
0%
0 0%
da Vinci
66.67%
10 66.67%
Razem 15 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Pisz posty, Wygrywaj nagrody - II edycja
PISZ POSTY, WYGRYWAJ NAGRODY!

Witam wszystkich w II edycji konkursu. Zapraszam do wzięcia udziału w moim prostym konkursie. Ta edycja różni się trochę od I ale wszystko w tym wątku. Konkurs polega on na napisaniu wartościowych postów. Osoba której posty spodobają się najbardziej innym użytkownikom będzie wybierana w ankiecie.

CO MUSISZ ZROBIĆ ABY WZIĄĆ UDZIAŁ W KONKURSIE I WYGRAĆ NAGRODY?

1. Napisz w poście poniżej, że zgłaszasz się do konkursu.
2. Zapisy trwają od teraz do wtorku 18:00 (10.12.2013)
3. Poczekaj do 11.12.2013 12:00 (tego dnia rozpocznie się czas na pisanie postów).
3. Do piątku 20.12.2013 godz. 20:00 można pisać posty.
4.Od teraz 11.12.2013 do 20.12.2013 w ankiecie będzie można głosować na naszych użytkowników biorących udział w konkursie.
5. Głosujemy na osoby które według nas napisały najlepsze posty
6. Aby konkurs się odbył musi być min. 4 chętne osoby.
7. Wszelkie próby przekupienia użytkowników będą karane.

Do wygrania 30 GB transferu do wykorzystania jako free transfer w portalu Chomikuj.pl

W razie pytań proszę pisać na PW aby uniknąć spamowania tego wątku który ma służyć jedynie konkursowi.

Nadzór nad konkursem sprawują: Diablo09 i Cassius
  Odpowiedz
  Odpowiedz
to ja się zgłosze :)
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
wziąć*
  Odpowiedz
Dobra dzięki wam, ale proszę jednak na razie jedynie o zgłaszanie się do konkursu w tym wątku. Zapraszam :)

Jeszcze 2 dni na zapisy! Co jest z wami? :D Nie pozwólcie aby 2 edycja także nie odbyła się ze względu na małą ilość chętnych. Na razie zgłosił się tylko Huczu.
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Ja się zgłaszam :D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Jeszcze 2 osoby no dawać dawać, może nie chodzi tyle o nagrodę co satysfakcje :P.
  Odpowiedz
Wpisz mnie, pomogę ;)
  Odpowiedz
No to mamy 3 kandydatów jeszcze jeden, to jak będzie, mamy w konkursie HuczuHucza, Hakera i nawet czerwonego Vinciego :). Kto jeszcze? :D
  Odpowiedz
Ja :D A co.
  Odpowiedz