walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Ankieta: Kto zasłużył na zwycięstwo? Którego użytkownika posty są wartościowe? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
GiBSON | 1 | 6.67% | |
HuczuHucz | 2 | 13.33% | |
Demanufacture | 2 | 13.33% | |
Haker | 0 | 0% | |
da Vinci | 10 | 66.67% | |
Razem | 15 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Pisz posty, Wygrywaj nagrody - II edycja
|
11.12.2013, 20:00
Dobra ankieta już jest. Teraz drodzy konkursowicze, piszcie posty, a wy użytkownicy głosujcie. Zapraszam!
![]()
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
14.12.2013, 21:58
Przypominam o głosowaniu na kandydatów w ankiecie. Głosować można do 20 grudnia włącznie!
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
18.12.2013, 15:35
Głosujcie, ankieta trwa tylko do piątku!
Jeszcze tylko kilka godzin. Jak narazie Buhay niszczy przeciwników ![]() No więc wyniki wszyscy widzą ![]() ![]() ![]() ![]() Kuba, jeszcze raz gratuluję ![]() ![]() Dziękuję bardzo naszemu moderatorowi Diablo, który pomagał mi przy prowadzeniu konkursu ze strony technicznej i poprawianiu wszelkich błędów ![]() Pozdrawiam
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię |