Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Kto zasłużył na zwycięstwo? Którego użytkownika posty są wartościowe?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
GiBSON
6.67%
1 6.67%
HuczuHucz
13.33%
2 13.33%
Demanufacture
13.33%
2 13.33%
Haker
0%
0 0%
da Vinci
66.67%
10 66.67%
Razem 15 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Pisz posty, Wygrywaj nagrody - II edycja
Dobra ankieta już jest. Teraz drodzy konkursowicze, piszcie posty, a wy użytkownicy głosujcie. Zapraszam! :)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Przypominam o głosowaniu na kandydatów w ankiecie. Głosować można do 20 grudnia włącznie!
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Głosujcie, ankieta trwa tylko do piątku!
Jeszcze tylko kilka godzin. Jak narazie Buhay niszczy przeciwników :P.
No więc wyniki wszyscy widzą :). Gratulacje dla da Vinci'ego za pisanie najlepszych postów na odjechani.com.pl według dziesięciu użytkowników to właśnie ty zasługujesz najbardziej na nagrodę! :D Dziękuję jednak wszystkim użytkownikom forum którzy wzięli udział w konkursie. Miałem jednak nadzieję, że będzie nim. 7 osób i więcej osób będzie głosować, no ale cóż :D. Mam również nadzieję, że III edycja będzie miała większą nagrodę i udział w niej weźmie dużo więcej userów :D.

Kuba, jeszcze raz gratulujęBrawo. W sprawie nagrody odezwę się do Ciebie poprzez PW wieczorem :).
Dziękuję bardzo naszemu moderatorowi Diablo, który pomagał mi przy prowadzeniu konkursu ze strony technicznej i poprawianiu wszelkich błędów :D.

Pozdrawiam
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz