Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
01.04.2012, 19:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.01.2013, 20:56 przez da Vinci.)
Witajcie.
I doczekaliśmy się rozwiązania problemu chomikowego spamu.
Od dzisiaj chomikuj.pl wprowadziło nowe ograniczenia
w Chomikowych Rozmowach, na których zdecydowali się
zarobić dodatkowego grosza.
Tak tak moi mili od dzisiaj aby móc wysyłać wiadomości w CHR
trzeba uiścić dodatkową opłatę. Póki co nie zdecydowałem się na taki krok.
01.04.2012, 20:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.04.2012, 20:53 przez Blachu82.)
Szczerze. Jeśli bedzie płatne to od razu wyłączam widok na ChR. Kto chce niech wkleja reklamy u mnie. Nic na tym nie zyska a tylko straci ale chomikuj.pl juz na mnie wiecej nie zarobi
01.04.2012, 20:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.04.2012, 20:57 przez Baron.)
Ja też dziś odwiedziłam wiele chomików, rozsyłałam pozdrowienia. Ale nigdzie nie napotkałam żadnego problemu. Wszędzie szło gładko i sprawnie. [Link usunięto przez obsługę forum]
01.04.2012, 20:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.04.2012, 20:50 przez dimix.)
Może i jeszcze będzie tak że aby wysłać PW będzie trzeba zapłacić 2 zł Już nie wiedzą co z tym zrobić
Skandal krótko mówiąc ..
Ps.
Baron napisz do administracji chomikuj dowiemy się więcej