Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Plecak
Szukam plecaka. Połamany  
Mój poprzedni kupiony w cropie (kompletny random) spełniał swoje zadanie przez 3 lata i jak to zwykle bywa zepsuły się suwak (ząbki). Potrzebuję plecaka na rzeczy codziennego użytku (gdzieś książka, gdzieś słuchawki, koniecznie laptop 15.6'). Dobrze jakby był dosyć wytrzymały i posłużył te kilka lat. Budżet do 200zł. 

Jakieś propozycje?
Niedostępny
  Odpowiedz
może plecaki z firmy wisport lub texar ? są naprawdę bardzo wytrzymałe i dość oryginalne mają wzory
  Odpowiedz
Bardzo popularne są te dwie powyższe marki, przynajmniej w moim świecie outdoorowców ;) Sam mam takiego texara assault. Bardzo wytrzymały i dość dobrze poszyty. Do tego 25l pojemności więc na codzienne potrzeby jak najbardziej odpowiedni, sporo miejsca w środku i ciekawe wzory moro :) Ah no i mieści się w Twoim przedziale cenowym (150zł w militariach), bo to chyba najważniejsza informacja :).
  Odpowiedz
(26.10.2017, 18:55)Druczh napisał(a): Bardzo popularne są te dwie powyższe marki, przynajmniej w moim świecie outdoorowców [Obrazek: oczko.gif] Sam mam takiego texara assault. Bardzo wytrzymały i dość dobrze poszyty. Do tego 25l pojemności więc na codzienne potrzeby jak najbardziej odpowiedni, sporo miejsca w środku i ciekawe wzory moro [Obrazek: usmiechh.gif] Ah no i mieści się w Twoim przedziale cenowym (150zł w militariach), bo to chyba najważniejsza informacja [Obrazek: usmiechh.gif].
rzeczywiście wygląda na solidny, no i fajnie że ma tyle kieszeni w środku. Chyba sama się skuszę bo potrzebuję jakiś właśnie większy plecak na wypady
  Odpowiedz
Jak chcesz większy plecak na wypady to ten, o którym pisałem, może być za mały. Tam się spakujesz na jakieś dwa dni, góra trzy. Jak chcesz coś na tydzień na przykład to bardziej [CIACH!]
  Odpowiedz
Dawno mnie tu nie było. Jakby ktoś był ciekawy, wybrałem ten >> https://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20303402/. Prosty, wytrzymały i tani. Proponuję zamknąć wątek.
Niedostępny
  Odpowiedz
Posiadam plecak od Vans od kilku lat i dalej mi służy.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości