Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pliki PRC - na PDF, doc, txt.
Poszukuję program do konwersji plików prc na pdf lub doc - nie do czytania takowych plików. Będę wdzięczny za podpowiedzi.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Do pdf powinien nadać się ten program:
http://www.dobreprogramy.pl/PDFCreator,P...12691.html
  Odpowiedz
Jeśli to są kodowane PRC, a zazwyczaj tak jest, to raczej nic nie znajdziesz aby to obejść. Ja się z czymś takim nie spotkałem. Oczywiście na pewno ktoś zdolny dałby sobie radę i znalazł sposób, ale jak już mówiłem nie spotkałem się z programem który by to przekonwertował.
Mobi Reader setup (format prc) - tym programem można otworzyć PRC.
Coś o tym temacie jest tu do obejrzenia, ale ni w ząb nie znam tego języka. Ty sobie z tym poradzisz.
http://www.youtube.com/watch?v=tBHxHJB5UGI
  Odpowiedz
Dziękuję.
PDF Creator nie obsługuje plików prc. Pliki które mam prawdopodobnie nie są kodowane ale programu do konwersji na komputerze nie znalazłem.
Mobi Reader - otwiera takie pliki.
W linku który podałeś jest mowa o reformatowaniu plików PDF na prc lub inne przydatne w telefonach. Oprócz tego można tam obejrzeć jak zdjąć DRM z kodowanych prc.
Udało mi się znaleźć konwerter prc to pdf on-line: tutaj - działa, po konwersji pozwala zapisać na dysku skonwertowany plik.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz