(zaczęło u mnie się to po tej przerwie technicznej co była ostatnio )
Pliki dostępne za chomikowe punkty
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
16.06.2011, 22:56
takie cos kazdy dostaje czym sie podniecacie
16.06.2011, 22:59
Teraz zaczną podmieniać połowe zbiorów
17.06.2011, 00:07
Ta platforma to coś okropnego ! Już nasze chomikuj nie będzie takie jak kiedyś ...
(17.06.2011, 00:07)dorotisSs napisał(a): Ta platforma to coś okropnego ! To zależy jak na to patrzysz. Od strony wydawców, może być to korzystne, ale spore grono na pewno ma obawy, ponieważ akceptacja korzystania z platformy może wiązać się z domniemanym (niepisanym) przyzwoleniem na działalność jaką prowadzi Chomikuj.pl. Wszyscy jednak wiecie, że spore grono wydawców życzyła by jednak sobie zamknięcia tej strony. Pozostaje więc obawa, że osoby, które korzystają z platformy Chomikuj.pl mogą być nagle inaczej postrzegane w tzw. "legalnym środowisku". Chomikuj.pl stworzyło platformę pewnie dlatego, aby nie tylko wyjść na przeciw najgłośniej krzyczącym wydawcą, ale głównie dla własnej reklamy. Chomikuj.pl marzy się pewnie, że wydawcy korzystający z platformy, będą polecać na swoich stronach możliwość uzyskania filmów za punkty itd... Takie działania dodatkowo napędziły by Chomikowi znaczną rzeszę nowych Użytkowników. Czy tak się stanie? Zobaczymy... Nie mniej jednak platforma znakomicie tworzy atmosferę troski Chomikuj.pl o legalność rozpowszechnianych w portalu materiałów, co z pewnością jest swego rodzaju odpowiedzią na liczne zarzuty z jakimi boryka, bądź borykał się portal.
17.06.2011, 06:21
Zakup pliku CZARNY CZWARTEK - JANEK WIŚNIEWSKI PADŁ - zwiastun.mp4 dostępnego za Chomikowe Punkty 16 czerwca, 12:54 0 Brawo podmienili debile plik na zwiastun wycenili zwiastun na 0 PKT i ja jestem do diaska stratny na tym o 200 PKT
Coś czuję że z perspektywy użytkowników portalu chomikuj.pl będziemy tylko na tym stratni
Zauważyłem, że zwracają głównie uwagę na filmy z obecnego roku. Ciekawe czy też zaczną tak ze starymi. Ja dziś też dostałem takie info Film - Maczeta. Tylko nie wiem czy serwis chomikuj przegląda całego chomika (znaczy się wszystkie pliki, które posiada właściciel) i jest to jednorazowa akcja, czy też będzie to się powtarzało...
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
08.08.2011, 17:43
Miałam dwa filmy objęte Platformą Wydawców tj. Jak Zostać Królem oraz Lincz ; miałam - bo w tej chwili pliki te nie są widoczne dla odwiedzających mnie chomików.
widziałam również u innych użytkowników chomikuj.pl foldery z plikami Wydawców, które były puste - info iż wszystkie pliki zostały usunięte lub zablokowane. czy orientuje się Ktoś z Was w czym rzecz? czy aby korzystać, udostępniać, sprzedawać pliki należy zawiązać umowę z P.W ? chomikuj.pl - Platforma Wydawców |