Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pliki dostępne za chomikowe punkty
Ja też tego mam trochę :P
(zaczęło u mnie się to po tej przerwie technicznej co była ostatnio :P)

[Obrazek: beznazwy3by.jpg]

[Obrazek: beznazwy4o.jpg]

[Obrazek: beznazwy5a.jpg]
---
  Odpowiedz
takie cos kazdy dostaje czym sie podniecacie
  Odpowiedz
Teraz zaczną podmieniać połowe zbiorów :D
  Odpowiedz
Ta platforma to coś okropnego ! Już nasze chomikuj nie będzie takie jak kiedyś ... ;(
  Odpowiedz
(17.06.2011, 00:07)dorotisSs napisał(a): Ta platforma to coś okropnego !

To zależy jak na to patrzysz. Od strony wydawców, może być to korzystne,
ale spore grono na pewno ma obawy, ponieważ akceptacja korzystania z platformy może
wiązać się z domniemanym (niepisanym) przyzwoleniem na działalność jaką
prowadzi Chomikuj.pl. Wszyscy jednak wiecie, że spore grono wydawców
życzyła by jednak sobie zamknięcia tej strony.

Pozostaje więc obawa, że osoby, które korzystają z platformy Chomikuj.pl mogą być
nagle inaczej postrzegane w tzw. "legalnym środowisku".

Chomikuj.pl stworzyło platformę pewnie dlatego, aby nie tylko wyjść na przeciw
najgłośniej krzyczącym wydawcą, ale głównie dla własnej reklamy.
Chomikuj.pl marzy się pewnie, że wydawcy korzystający z platformy, będą polecać
na swoich stronach możliwość uzyskania filmów za punkty itd...
Takie działania dodatkowo napędziły by Chomikowi znaczną rzeszę nowych
Użytkowników.

Czy tak się stanie? Zobaczymy...

Nie mniej jednak platforma znakomicie tworzy atmosferę troski Chomikuj.pl
o legalność rozpowszechnianych w portalu materiałów, co z pewnością jest
swego rodzaju odpowiedzią na liczne zarzuty z jakimi boryka, bądź borykał
się portal.
  Odpowiedz
Zakup pliku CZARNY CZWARTEK - JANEK WIŚNIEWSKI PADŁ - zwiastun.mp4 dostępnego za Chomikowe Punkty 16 czerwca, 12:54 0 Brawo podmienili debile plik na zwiastun wycenili zwiastun na 0 PKT i ja jestem do diaska stratny na tym o 200 PKT :(

Coś czuję że z perspektywy użytkowników portalu chomikuj.pl będziemy tylko na tym stratni :(
  Odpowiedz
Zauważyłem, że zwracają głównie uwagę na filmy z obecnego roku. Ciekawe czy też zaczną tak ze starymi. Ja dziś też dostałem takie info Film - Maczeta. Tylko nie wiem czy serwis chomikuj przegląda całego chomika (znaczy się wszystkie pliki, które posiada właściciel) i jest to jednorazowa akcja, czy też będzie to się powtarzało...
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz
Miałam dwa filmy objęte Platformą Wydawców tj. Jak Zostać Królem oraz Lincz ; miałam - bo w tej chwili pliki te nie są widoczne dla odwiedzających mnie chomików.
widziałam również u innych użytkowników chomikuj.pl foldery z plikami Wydawców, które były puste - info iż wszystkie pliki zostały usunięte lub zablokowane.
czy orientuje się Ktoś z Was w czym rzecz?
czy aby korzystać, udostępniać, sprzedawać pliki należy zawiązać umowę z P.W ?
chomikuj.pl - Platforma Wydawców
  Odpowiedz