Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pliki objęte Platformą Wydawców.
Witajcie.

Jak zapewne wiecie pliki objęte Platformą Wydawców są legalne i można je pobierać zgodnie z obowiązującym prawem z portalu chomikuj.pl.

Zatem chciałbym abyście w tym wątku zamieszczali linki do swoich plików objętych Platformą Wydawców...

Ale zanim to zrobicie proszę wykonać następujące kroki:
  • Plik objęty Platformą Wydawców nie może znajdować się w folderze z plikami nieautoryzowanymi.
  • Najlepiej aby plik lub pliki miały swój folder
  • Podając link proszę podać co to za plik

Jak rozpoznać plik objęty Platformą Wydawców?
- obok wskaźnika pojemności pliku będzie znajdować się ikonka z monetami, tak jak na screenie poniżej:

[Obrazek: 5f3231f1c0.jpg]
  Odpowiedz
Witam. Oto link do mojego folderu z takimi plikami: http://chomikuj.pl/LittleCookieMonster/*...awc*c3*b3w

Nazwy plików:
LARGO WINCH 2 - SPISEK - Zwiastun.mp4
Largo Winch - 2008 - Lektor - Wersja on-line !.mp4
  Odpowiedz
Ja tylko jednego nie rozumiem czy chodzi o punkty chomika który ma plik czy o chomika który pobiera?
  Odpowiedz