Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Po doładowaniu bierze mi samo z konta.
Witajcie Rodacy :placz

Problem do tyczy mojej komórki Sony Ericsson Xperia X5.
Wczoraj gdy dostałem rentę, postanowiłem sobie kupi doładowanie z play za 5 zł.Po doładowaniu nie wysyłałem żadnego SMS ani nigdzie nie dzwoniłem.
Po godzinie przyszedł mi SMS z play, że na koncie zostało mi tylko 3 zł. Dziwiłem się strasznie, za co mi tak dużo wzięło:(
Po 4 godzinach wysłałem SMS jednego do sąsiada, po chwili przyszedł mi kolejny SMS z play dotyczący: "Nie masz wystarczająco środków na koncie doładuj swoje konto"

Straciłem całe 5 zł, i już od wczorajszego dnia nie doładowałem konto, bo i tak wiem że mi zabiorą z konta.

Chciałem się zapytać jaka jest tego przyczyna?
Dlaczego mi bierze samo konta?
Co mam teraz zrobić?,żeby po doładowaniu konta nie brało mi z konta.

Proszę o pomoc:(
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Skontaktuj się z biurem obsługi przez email. Sprawdź czy nie masz aplikacji internetowych w tle, które ciągną dane. Nie próbuj więcej hakierzyć telefonu. :P
  Odpowiedz
Prenumeraty pewnie masz włączone :D
Wyślij sms'a STOP PRENUMERATA na numer 6000 lub STOP na numer 6000 ;]
  Odpowiedz
WazzUp napisał(a):Nie próbuj więcej hakierzyć telefonu.
Z hakuje telefon i po kłopocie będzie, dzięki za podpowiedź :D

WazzUp napisał(a):Wyślij sms'a STOP PRENUMERATA na numer 6000 lub STOP na numer 6000 ;]
SMS jest darmowy czy muszę posiadać środki na koncie?
  Odpowiedz
Aniodiable napisał(a):SMS jest darmowy czy muszę posiadać środki na koncie?

Z tego co wiem rezygnacje zawsze są darmowe :)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
(18.09.2013, 18:46)Aniodiable napisał(a):
WazzUp napisał(a):Wyślij sms'a STOP PRENUMERATA na numer 6000 lub STOP na numer 6000 ;]
SMS jest darmowy czy muszę posiadać środki na koncie?

Sms za friko :D
  Odpowiedz
A co to są te prenumeraty?
Niech ktoś mi to rozpisze ;)
  Odpowiedz
Wystarczy wpisać w google co to jest prenumerata. Mi to wygląda na nabijanie postów no ale masz Tutaj definicje na chłopski rozum ;)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Czy w Play jest opcja że możesz sprawdzać stan konta, billingi informacje o umowie itp na stronie (wpisujesz gdzieś nr telefonu, hasło czy jakiś kod)? Jeśli tak to masz prosty sposób na sprawdzenie co Ci obciąża konto.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] Staram się pisać poprawnie
  Odpowiedz
Może wykupiłeś sobie 60 minut do znajomych za free, od razu? za 1,2-3 zł albo coś takiego, albo coś jest nie halo z siecią, nie wiem, skontaktuj się może z biurem obsługi owej sieci przez www., np albo telefonicznie. :)
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości